2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3556 بازدید | 78 پست

ولی خب نمیدونم درست میگم ک مشکلی نیس یا هس اخه ب هرحال تو 5ماه ک تازه عروسی کردینم باید بلخره یه حرکتی میزد..

من آریایی ام👑جای کوروش در قلبم،همانگونه که خونش در رگهایم است❤
نه تو نامزدی اینطوری نبود الان هر چقدر میگم میگه بدهکاریم زیاده حوصره چیزی ندارم 

هم توحق داری هم اون توچون تازه عروسی اونم چون بدهی داره واقعا سخته بدهی عزیزم بهتره باصبوری درستش کنی بهش فرصت بده

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من ربطی اختلاف سنی نداره همسر شما که میگی اخلاقش کلا اینطوری  نبوده تو نامزدی از این کارا ...

پس چرا من دو روز ارایش نکردنی صداش درمیاد اگ مشکل داره نباید ب فکر ارایش من باشه 

هم توحق داری هم اون توچون تازه عروسی اونم چون بدهی داره واقعا سخته بدهی عزیزم بهتره باصبوری درستش کن ...

سرم داره میترکه از درد دارم میمیرم هر دومون ازدواج دوممونه 

عشوه نگفتم که. میگم موضوع که مشکلتونه به خوبی بهم بگید از الان بحث کنید میشه عادت .

ی دنیا بهش حرف زدم گفتم حرفای دلمو گریه کردم ب گوشش نمیره دو ساعت خوب میشه باز از فردا همون اش و همون کاسه 

پس چرا من دو روز ارایش نکردنی صداش درمیاد اگ مشکل داره نباید ب فکر ارایش من باشه 

وااا شما مگه وظیفه داری واسش ارایش کنی😕 یعنی هیچ محبتی بهتون نداره؟ اگه صداش دراومد باهاش برخورد کن خوبه تازه عروسی کردی نزار قلدر شه خیلی از زنا همینجوری یکم یکم ک هی چیزی نگفتن حالا تو سری خور شدن هرچی شوهرشون بگع میگن چشم

من آریایی ام👑جای کوروش در قلبم،همانگونه که خونش در رگهایم است❤
الان نوشته تو منو بازی دادی همه محبتات الکی بود واسه همین محبتی نمیبینی منم نوشتم خدا خودش جوابتو بد ...

خوب حوصله بحث نداره،از نظر اون این خواسته ها و گله های شما کوچک و بی اهمیته،پس بحث از موضوع اصلی که اتفاقا از نظر ایشون بچگانه هم هس،دور میشه. میرسه به این حرفا.گفتم که باید این تفاوت رو بپذیری.

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.
درد چی؟

از سردرد و کمر درد . دیشب تو اتاق تو سرما خوابیدم کمرم درد میکنه کولر مستقیم میزد ب کمرم نیومد ی بار بهم سر بزنه داشتم شب گریه میکردم صدام تا طبقه پایین میرفت ولی نیومد ببینه مردم یا زنده ام . رفتم دستشویی حالت تهوع داشتم نیومد بگه چی شده .