2777
2789
عنوان

شك به خيانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 3416 بازدید | 192 پست

ردو میذاره دقت کن ..همینکه از بسته ی خودتون برداشته ینی ناشیه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو عقد فهمید که تو دوران دوستی با دو نفر بوده

خب منم همینو میگم دیگه تو عقد جدا میشد بهتر از اینه که بعد عروسی خدای نکرده به جدایی بکشه کار

وقتی فهمید همسرش تعهد نداره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

هر روز قیمت سکه و مهریتو بهش یادآوری کن...

جفت میکنه

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
خدا کمکت کنه عزیزم سخته حتی فکرشم ناراحت کنندست! ولی اروم باش و مدرک تهیه کن

خیلی سخته. فکرشم ناراحت کننده است ولی یه عده با همین قضیه هم شوخی می کنن. اصلا شرایط استارتر رو در نظر نمی گیرن و فقط می خوان نمک بریزن   

ویدیوهای آموزش قلاب بافی  گفتن حذف کنم لینکو   

بنظرم یکبار دیگه همین کارو تکار کن. ک ا ن د و م رو بزار و بشمار. و ب بهانه ای جایی برو و برگرد چک کن

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤

اگه الان به روش بیاری هم میزنه زیرش و حاشا میکنه هم هوشیارانه تر عمل میکنه اگه میخوای مچشو بگیری کم کم مدرک جمع کن 

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐

من يه خواستگار داشتم انقدر موقعيتش خوب بود،پولدار و خوشكل ،خلاصه اخرش بود، يه سري پسره زنگ زد كه بياييبد با هم صحبت كنيم ،منم به مامانم گفتم و رفتم ،البته با ماشين من رفتيم ،موقعي كه پسره پياده شد  بره ،يادش رفت كيفش و ببره من نامردي نكردم و كيفش و نكاه كردم كه توش چند تا كاندوم پيدا كردم

كيفش و براش پست كردم و ديكه نه جواب خودش و دادم نه مادرش و 

خدا چقدر دوستم داشت كه اين اتفاق افتاد كه بفهمم جقدر پسره عوضي بوده بر خلاف ظاهرش

استازتر ببخشيد داستان گفتم

نكران نياش انشاءا...كه طوري نيست عزيزم

جالبيش اينه كه اصلا رفتارش با من تغييري نكرده...ميپرسته منو...ولي ديگه حالم به هم ميخوره

همین دیگه بعضیاوقتی خیانت میکنن مهربون میشن چون عذاب وجدان دارن

من خودم وقتی یکاری میکنم ک به نامزدم نمیگم باهاش مهربون ترمیشم😂😂

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
میتونی تا یه مدت هز شب ازش رابطه بخوای تا بفهمی چند ماه طول میکشه 

شوهر دوست من هر شب تقریبا باهاش رابطه داشت. قبل ازدواج هم عاشقش بود با التماس رضایت خونواده شو گرفت.

بعدا معلوم شد هر روز زنا میان تو محیط کارش. همه میدونستن غ دوستم. آخرم طلاق گرفت. 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"