2777
2789
عنوان

شك به خيانت همسر

3416 بازدید | 192 پست

سلام خانوما توروخدا كمكم كنين دارم ديوونه ميشم...من ١ ساله ازدواج كردم،٢ روز بعد از عقدم فهميدم كه تو دوران دوستيمون شوهرم با ٢ نفر ديگه هم همزمان بوده و من حتي شك هم نكرده بودم بهش...از بس زرنگه!اين سري ١ ماه ازش دور بودم بعد كه رفتم پيشش ديدم ٣ تا دونه كاندوم از جعبه كاندومي كه واسه خودمون خريديم كم شده...سريه قبل كامل شمردم(چون به خاطر حرف و حديث هاي پيش اومده راجع به روابط قبل از ازدواجش شك داشتم بهش ولي اصلا رفتار مشكوكي نداشت) اين سري كه شمردم ديدم ٣ تاش كمه:( مطمئن مطمئنم از شمارشم،دارم ديوونه ميشم،توروخدا بگين چيكار كنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاندوم رو که نمیخورن حتما یه قلطی کرده دیگه پدر سگ

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

😭چقدر بد...

خدا سر عقل بیارتش

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق