سلام خانوما توروخدا كمكم كنين دارم ديوونه ميشم...من ١ ساله ازدواج كردم،٢ روز بعد از عقدم فهميدم كه تو دوران دوستيمون شوهرم با ٢ نفر ديگه هم همزمان بوده و من حتي شك هم نكرده بودم بهش...از بس زرنگه!اين سري ١ ماه ازش دور بودم بعد كه رفتم پيشش ديدم ٣ تا دونه كاندوم از جعبه كاندومي كه واسه خودمون خريديم كم شده...سريه قبل كامل شمردم(چون به خاطر حرف و حديث هاي پيش اومده راجع به روابط قبل از ازدواجش شك داشتم بهش ولي اصلا رفتار مشكوكي نداشت) اين سري كه شمردم ديدم ٣ تاش كمه:( مطمئن مطمئنم از شمارشم،دارم ديوونه ميشم،توروخدا بگين چيكار كنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فرشته کوچولوی من عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت
دلیل نداره یکماه دور بمونی ازش.هرجا میزه همراهش باش
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
نميتونم بهش بگم دوستان...چون مثل هميشه گولم ميزنه...ميپيچونه...مثلا ميگه دادم به دوستم يا پسرخالم... ...
بنظرم پیگیری نمیخواد. چیزی که عیانه...
فقط ببین تصمیم خودت چیه.
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"