به نظر من دلیل اکثریت ازدواج های ناموفق عدم صداقته
حالا یا عدم صداقت قبل از ازدواج با خودتون یا با طرف مقابلتون
منظورمم از این عدم صداقت اینه که قبل از ازدواج فقط به خاطر اینکه تنها نمونین و موقعیتی که بهتون پیشنهاد شده یا جلوی روی شماست از دست نره چیز هایی که براتون مهمه و طرف نمیتونه بهتون بده رو انکار نکنید و رو چیزهایی که برای طرف مهمه و شما نمیتونید بهش بدین سرپوش نذارین به امید اینکه در اینده درستش میکنید یا درستش میکنه
فقط و فقط کسایی مناسب ازدواج هستند که حداقل های زندگی مشترک رو از قبل به شکل شخصی ساختن
کسایی که چیزی نساختن و ندارن از قبل (منظورم فقط مالی نیست شخصیت و اخلاقی هم خیلی مهمه) و به شما قول درست کردنش و میدن در واقع دنبال سو استفاده از دختر یا پسری هستن که استاندارد هاش پایینه و شما اون شخص نباشین
اینکه میگن برای ازدواج سخت نگیرین اشتباهه چون شما توی پروسه زندگی مشترک بارها مجبور به فداکاری خواهید شد پس بهتره قبل از ازدواج سخت بگیرین تا بعد از ازدواج تعداد فداکاری هایی که قراره بکنید کمتر باشه و فداکاری هایی باشه که ارزشش و داشته باشه نه سر هر چیز کوچیک و سطحی ای مجبور به فداکاری بشید
در نهایت اینا توصیه های شخصی من از تجربه های شخصی منه و نمیخوام کسی و ازار بدم باهاش همینجوری گفتم تا اگه کسی خوندش و براش ارزش تامل کردن یا تحقیق کردن داشت و بهش چیزی اضافه کرد بتونه کاربردی باشه