برام مهم نیست چون تقریبا همین کار رو باهام کردن ولی ارتباطم رو با آدمای سمی زندگیم کم میکنم
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
چرا کم میکنه ونمیزاره رو زندگیش تاثیر داشته باشه طرز فکر من اینه آدمی که به روانت آسیب میرسونه بهتره ازت دور باشه البته الان اینجوری شدم وگرنه قبلا از نمک نشناس بودن آدما به شدت دلم میشکست وناراحت میشدم ولی خودم رو تغییر دادم الان هرکسی که باهام خوب باشه با اون آدم خوب خواهم بود ودیدگاه کسی دربارهی خودم برام مهم نیست
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم