2777
2789
عنوان

شك به خيانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 3416 بازدید | 192 پست

بچه ها مثلا اگه با كسي رابطه ي دوستي نداشته ولي تو يه مهموني اي چيزي دامن از كفش رفته و اونجا گند زده من از كجا بفهمم اخه😢من در صورتي ميتونم چيزي بفهمم كه با كسي در ارتباط قرار گرفته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این گرونی ک اخه میره خرج یه زنه اضافه میکنه ک فقط ... کنه باهاش؟ الکی خودتو اذیت نکن شاید ب دوستو همکارش داده😅شوهر منم یه سری از دوستاش گرفت پس زنش باس شک کنه ب همسرش ک چرا تعدادش کم شده؟

خدا نکشتت دختر با این همه بدبختیم منو به خنده انداختی 😂😂😂😂😂

عزیزم نگران نباش منم بدبختم مث خودت

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
وایییی ترکیدم دختر.... 😂😂😂😂😂😂😂خدانکنه مث من باشی من جدا شدم خدا زندگیت به لطف خودش روشن کنه ع ...

عزیزم خدا خودش کمکت کنه،اکه بچه نداری برا جدا شدنت غصه نخور حتما لیاقت نداشته ولی اگه بچه داری سخته خیلی

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
تو این گرونی ک اخه میره خرج یه زنه اضافه میکنه ک فقط ... کنه باهاش؟ الکی خودتو اذیت نکن شاید ب دوستو ...

منم موافقم

میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟  میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗
نه خداروشکر بچه ندارم... فقط از تنهایی میترسم همین

والا تنهایی بهتر از تحمل یه بی لیاقت هست چرا جدا شدی؟!

علت که زیاد بود من جدا نمیخواستم بشم که اون اصرار داشت

عزیزم