2777
2789
عنوان

شك به خيانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 3416 بازدید | 192 پست

چه کمکی از ما برمیاد?

حتی تو چین و ژاپن و آلمان و...بخاطر کمک به اقتصادشون از کالاهای بی کیفیت ملی شون حمایت کردن اونوقت ما فقط غر میزنیم...لیست تمام برندهای ایرانی بهمراه آدرس مراکز فروش:@irani_bekhah در سروش و ایتا و بله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر اوضاع مردای ایرانی خرابه 

قبل ازدواج خیلی دقت کنید. 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

دقیقا وقتی تو عقد فهمیدی که همزمان با تو با دونفر دیگه هم بوده به چه انگیزه ای باهاش ادامه دادی😐واقعا تصور همچین روزایی رو نمیکردی؟😕

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اصلا الان نبايد چيزي بگيد يا به رو بياريد

اول بيشتر روي رفتار و كاراشون زوم كنيد اما خودتون طبيعي برخورد كنيد

اگه از الان همچين چيزي رو بگين راحت زيرش ميزنن

اگه خدايي نكرده همچين چيزي باشه بايد تو شرايطي مچشون رو بگيريد كه نتونن زيرش بزنن

واسه خواهرش میخواسته....أه

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

نميتونم بهش بگم دوستان...چون مثل هميشه گولم ميزنه...ميپيچونه...مثلا ميگه دادم به دوستم يا پسرخالم...ميخوام اول مطمئن شم بعد چيزي بهش بگم،ولي چجوري مطمئن شم اخه؟هيچ ردي نميذاره

حالا میاد دعوا میکنه که تو دیوونه شدی

یا هم میگه دوستم پول نداشت دادم بهش.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"