2777
2789
عنوان

شك به خيانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 3416 بازدید | 192 پست
نميخوام بفهمه بهش شك كردم و دارم كنترلش ميكنم،ميخوام تا ميتونه ذات كثيفشو نشون بده

اینجوری خودت بیشتر عذاب میکشی 

آدمارو از روی ظاهر قضاوت نکنید! نصف اینایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

فقط حواست باشه پیامایی ک براش میاد ونخونی چون ممکنه بفهمه

از رو اعلان گوشیت بخون بازشون نکن

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمان زيادي ميبره اين كار...ميترسم يهو سر برسه لو برم

وقتی خوابه بایداین کاروبکنی نصف شب😐

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
بعدم تو active session ش اسم گوشيه من مياد...اينطوري ميفهمه و كار خراب ميشه به نظرم،نظر شما چيه؟

یعنی میره چک میکنه نشست های فعالشو؟

بعدم تو active session ش اسم گوشيه من مياد...اينطوري ميفهمه و كار خراب ميشه به نظرم،نظر شما چيه؟

نه بابا فکرش ب اونجاها نمیرسه. کی میره اونجا رو چک کنه اخه

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
بعضي وقتا كه بيكار ميشه ديدم ميره چك ميكنه

چقدرپیگیره 😐

چرا خدا تورو ببخشه فاطي جون؟!

همینجوری یچیزگفتم

ببین فکرنکنم بفهمه تواین کارو بکن 

نصف شب 

اون کدم ازتلگرامش پاک کن

سریعم باش

اتفاقا خیلی خوبه ک. ثواب کردیا خودت خبر نداری

❤❤❤