2777
2789
عنوان

شك به خيانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 3416 بازدید | 192 پست

همون مسائل كه تو عقدمون پيش اومد كلي منو گول زد كه نهايتا تو انتخاب من بودي و من كلي گشتم تا تورو پيدا كردم و اينا...البته از بعد نامزديمون تا عقدمون ديگه باهاشون نبوده...هيچي ديگه گولم زد عروسي كرديم الان ديگه نميخوام گول بخورم

به نظرتون خيلي گول خوردم كه تو عقد باهاش به هم نزدم؟خب از زماني كه اومد خواستگاري و ما نامزدي گرفتيم چند روز بعدش ديگه با بقيه كات كرد😢😢

چه مدركي ميتونم جمع كنم؟صبح كله سحر ميره سر كار شب مياد،تو گوشيشم چيزي نگه نميداره

اگه ت لگرام اینا داره حکش کن بالاخره اگه خیانت کار باشه میفهپی دیک

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نکن شخصیت من چیزیه که من هستم اما،برخورد من بستگی،داره به این که تو چی باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون مسائل كه تو عقدمون پيش اومد كلي منو گول زد كه نهايتا تو انتخاب من بودي و من كلي گشتم تا تورو پي ...

بدکاری کردی دیگه بایدکات میکردی

من خودم نامزدم احساس کنم داره بهم خیانت میکنه هموت لحظه همه چیوبهم میزنم و اسمشونمیارم بااینکه دوسش دارم

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
خداردشکر کن همسرت اینجوری نیس. من خودم بچه ندارم. ولی کسیو دیدم ک توی بارداری همسرش میره خیانت میکنه ...

اخه عزیزم این همه خانم باردار یعنی همه همسراشون میرن خیانت میکنن ما اصلا رابطمون کم نشده فقط روشش فرق کرده مثل دوران عقد من الان منع نکرده دکترم اما خودم استرس دارم نزدیکی نمیکنم همسرم میگه وقت واسه این کارا زیاده بعدش که زایمان کردی فرصت زیاده طرف باید عقلش کار کنه اینا همش فقط توجیه طرف زنش باردار میشه میره خیانت اصلا قابل قبول نیست

آدمارو از روی ظاهر قضاوت نکنید! نصف اینایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...
بچه ها چطوري ميتونم تلگرامشو هك كنم؟!

تو گ‌وشی خودت تلگ رام نصب کن و شماره اونو بزن ،بعد یه پیامک میاد گوشیه شوهرت اونو بزن

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نکن شخصیت من چیزیه که من هستم اما،برخورد من بستگی،داره به این که تو چی باشی
بچه ها چطوري ميتونم تلگرامشو هك كنم؟!

میخوای ایدی تلگرامموبهت بدم بیای تلگ رام بهت بگم؟

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
اخه عزیزم این همه خانم باردار یعنی همه همسراشون میرن خیانت میکنن ما اصلا رابطمون کم نشده فقط روشش فر ...

نه نه نگفتم همه‌ . همون شوهر منم ک اینو گفته شک ندارم اینجوری نیست و سمت کسی نمیره. اما خب درصدی از عاقایونم اینطورن دیگه. چ میشه کرد خلقت اونا از اول همین بوده

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
 میخوای ایدی تلگرامموبهت بدم بیای تلگ رام بهت بگم؟

واقفا میشه اینکارو کرد؟ میشه ب منم بگی؟

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
فاطي جون الان ت ل گ ر ا ام ندارم رو اين گوشيم...همينجا ميشه بگي؟🙏🏻🙏🏻

ی تلگر ام نصب کن توگوشیت بعدشماره شوهرتوبزن کد میره توتلگرا م شوهرت کدی ک برا شوهرت رفته روبزن تواون تلگرامی ک توگوشیته

بعدکدو  ازتلگرا م شوهرت پاک کن

واقفا میشه اینکارو کرد؟ میشه ب منم بگی؟

اره گفتم بخون