2777
2789

نگو

هرچند خواهرشم باشه باز ته ته ته دلش قنج میره 

خودتو دشمن شاد نکن حتی به دروغ

نکات منفی زندگیتو تو ایینه به خودتم نگو حتی

🙏🏻🙏🏻دوست قشنگم میشه تاپیک آخرمو بخونی؟ خیلی بهش نیاز دارم 🙏🏻🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگوهرچند خواهرشم باشه باز ته ته ته دلش قنج میره خودتو دشمن شاد نکن حتی به دروغنکات منفی زندگیتو تو ا ...

آحه نکبت خیلی دخالت میکنه ی طوری درمورد شوهرم حرف میزنه انگار شوهرشه 

ببین بهش بی‌محلی کن رو نده 

زیاد باهاش حرف نزن 

نزار راجب خونه زندگیت چیزی بفهمه شوهرتو

بکش سمت خودت آی میسوزههه

یه متن زیبایی خوندم نوشته بود :برای همه خیر بخواهیم چون سعادت دیگران از خوشبختی ما نمی کاهدو بی نیازی آنها از ثروت ما کم نمی کند چه زیباست که همیشه نیک اندیشو خیرخواه باشیم در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

آحه نکبت خیلی دخالت میکنه ی طوری درمورد شوهرم حرف میزنه انگار شوهرشه

سعی کن کمتر ببینیش 

و بیشتر حول محور مسائل روز حرف بزنید 

مثلا جنگ 😂 چه میدونم ، گرونی ، قیمت طلا

هرچیزی جز زندگیت

🙏🏻🙏🏻دوست قشنگم میشه تاپیک آخرمو بخونی؟ خیلی بهش نیاز دارم 🙏🏻🙏🏻

هرچی بهش گفتم دخالت نکن نمیفهمه مدلشه دخالت کنه

به شوهرش بگو 

یه متن زیبایی خوندم نوشته بود :برای همه خیر بخواهیم چون سعادت دیگران از خوشبختی ما نمی کاهدو بی نیازی آنها از ثروت ما کم نمی کند چه زیباست که همیشه نیک اندیشو خیرخواه باشیم در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

بنظدت چرا دخالت میکنه انگار شوهرمن شوهراونه

به درک 

ولش کن 

بگو شوهرمه دارم باهاش زندگی میکنم 

خودم میشناسمش بگو عشق منه من براش میمونم 

با خنده و شیطنت بگو 😅 میسوزه