2777
2789

هم خوشگلن هم پولدارن....هم  زندگی عاشقانه...هم تفریح ...هر روز یه سفر و تفریح جدید دارن و دارن چیزهای جدیدی رو تجربه می کنند...اما ما چی....ای خدا میشه به منم بدی...پول ...تفریح...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر بلاگر لاکچری یه شرکت تبلیغاتی پشتشه. یعنی تمام اون چیزایی که میبینی بخشی از نمایش هستن و نیازی نیست خودت پولدار باشی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ویترین زندگی دیگران رو

با انباری زندگی خودت

مقایسه نکن

اونا انباری زندگیشون رو نشونت ندادن

هرچی میبینی تو اینستا ، الکیه

من بیشتر از ده ساله پیچ فعال دارم تو ایسنتا

البته بلاگر نیستم

اما با چندین نفرشون صحبت کردم

زندگی عاشقانشون رو زیاد باور نکن.یکی از نزدیکان من قصد داشت بلاگر بشه پیجش ر‌و هم تا ۱۰k بالا برد. فقط ما میدونیم چه زندگی مسخره و مزخرفی دارن،بعد میان جلو دوربین ادای لیلی و مجنون درمیارن

ولی از بابتای دیگه آره لاکچری ان..البته اونم از صدقه سر فالوورهاست.

مثلا زهرا تاجیک رو من یادمه اوایل ..اصلا برو تا پایین پیجش،تا ببینی ایناام مثل ما بودن و زیر سر فالوور ها و تبلیغای میلیونیشون اینطوری ثروتمند شدن و الان هم حس بی ارزشی و پوچی به فالوورها القا میکنن

ببین گول ظاهرشونو نخور 

بلاگرها فقط ۲۰ درصد از خوشیشونو 

تو مجازی میزارن و ناراحتی هاشونو بروز نمیدن

یه متن زیبایی خوندم نوشته بود :برای همه خیر بخواهیم چون سعادت دیگران از خوشبختی ما نمی کاهدو بی نیازی آنها از ثروت ما کم نمی کند چه زیباست که همیشه نیک اندیشو خیرخواه باشیم در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

یعنی ظاهر زندگی این بلاگرها رو باور می کنید؟ 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

من یه بلاگر معروف اقوام درجه یکمه 

یعنی یه شوهر داغونی داره  وای جلو دوربین همه شوهرش یه عاشق واقعی جنتلمن و پولدار میشناسن در صورتی که اصلا این طور نیست برعکسشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

حتی یه دونه هم بلاگر نمیشناسم

به چه کارم میاد ؟

چه دردی از من سوا میکنه ؟

اگه عمیقا به این موضوع نگا کنی به نظرت مسخره میاد که یکی زندگیشو به نمایش گذاشته نصفی راست و نصفی دروغ که چی مگه شق القمر میکنن ؟

میخورن میخوابن خرید میکنن و ...

مگه بقیه مردم کار دیگه ای میکنن ؟