2777
2789
عنوان

شك به خيانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 3416 بازدید | 192 پست

بچه ها خود شوهرم روش نميشه بره از داروخونه ها اطراف خونه كاندوم بگيره...هروقت ميريم يه جاي دور ميگيريم...نكنه واقعا پسرخالشم روش نميشده از اين گرفته؟اخه تو اين مدت خيلي باهم بودن...پسر خالشم مجرده همه هم ميشناسنش به واسطه شغل و مشهوريتش اون دور و برا...شايد واقعا روش نميشده بره بگيره،اورژانسي هم ميخواسته،نميدونم😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها همين كه اينقدر بهش شك دارم و ديگه دوستش ندارم كافي نيست واسه ي جدايي؟حتي اگه خيانتش هم بهم ثابت نشه اين دل من هيچوقت دل نميشه ديگه،همش بايد مواظب باشم همش بايد چكش كنم،اين كه نشد زندگي اخه

مردا گوه میخورن پس چرا ما تنوع طلب نیستیم بگو احمق ان احمق

من اگر بخوام انقدر عصبی باشم که دیگه نمیتونم روانشناس باشم

بالاخره نمیشه قضاوت کرد و باید کل جوانب رو درنظر گرفت جانم

من كلا ب تاپيك هاي خيانت هم مشكوكم  الان منظورم استارتر نيست  كلا ميگم نميتونم باور كنم ...

واقعا وجود داره.متاسفانه هم تو زندگی من بود هم اطرافیانم

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  
بچه ها همين كه اينقدر بهش شك دارم و ديگه دوستش ندارم كافي نيست واسه ي جدايي؟حتي اگه خيانتش هم بهم ثا ...

یه چیزی بگم.منم خیانت دیدم.اگ میخوای جدا بشی و شرایطش و داری لفتش نده.گذر زمان،حتی ب مدت چند روز،همه چیو کمرنگ میکنه.نزار ب خیانت عادت کنی،نزار برای خودت توجیهش کنی.

فعلا منتظر یه فرصت باش تا قشنگ مچش و بگیری.دوربین کار بزار خونه چن روز برو.ببین چی میشه.گوشیش و نامحسوس چک کن.اگه اون زرنگه تو زرنگتر باش.مدرک ک داشتی لفتش نده و سریع جداشو

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  
☹️☹️☹️😢😢😭😭 خداكنه تو هم الكي بگي😩😩😩

الکی چرا بگم.تاپیکام همه هست بخون.متاسفانه حقیقت تلخیه

قرص خواب اور بریزتوغذاش

ببین قعلابه جدایی فکرنکن

اگه جدابشی خانوادت پشتت هستن؟

حمایتت میکنن؟

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐