2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت در غربالگری 12 هفته

4106 بازدید | 22 پست

من دیرور توی 12 هفته و دوروز رفتم غربالگری دکتر بهم گفت بچت پسره. البته گفت احتمالا پسره. قطعی نگفت. کسی هست تو غربالگری با احتمال بهش جنسیت رو بگن و درست در بیاد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا درسته خودت چی دوس داری چرا اینقد زود رفتی سونو

زود نیس که سونو غربال اول ۱۲ هفتگیه دیگه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

خواهر شوهر من غربالگری بش گفته بود پسره و به همه گفتن پسره ولی سونوی بعدی گفتن دختره و نی نیشم یه دختر ناز شد

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

بله من ۱۲هفته بهم گفتن احتمالا  پسره۱۶ هفته و۲۱هفته قطعی گفتن پسره

ولی یه آشنایی داشتیم تو کل باردارش هفت بار سونو داد گفتن پسر روز زایمان یه دختر دادن بغلش

یکی از فامیلامون هم ی دختر داشت بارداری دوم هم تا ماه نه بهش گفتن دختره،روز زایمان ی پسر زایید

به منم گف پسره 13 هفته و 3روز

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢