2777
2789
عنوان

بختک فلج خواب وحشتناک

| مشاهده متن کامل بحث + 6682 بازدید | 65 پست
منم کسی که میوفتاد روم مرد بود و شکممو فشار میداد  یبارم طبقه بالا مامانم خوابم رفت اون زن بود ...

من ی سری قشنگ احساس کردم شنیدیم در اتاق خواب باز شد یکی اومد تو اتاق خواب هنوز هم صدای باز شدن در تو گوشمه مطمئن هستم باز شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من هرکاری میکنم نمیتونم وردارم چیزی رو اگه هم وردارم میفهمم که خودم نبودم روحم بوده

یبارشم‌ یه سطل آب ریخت روم ازخواب پاشدم خیس خیس بودم انقد گریه میکردم شوهرم ازسرکار اومد میگف ازشدت ترس عرق کردی و.. ولی با عرق کردن آدم اون همه خیس نمیشه

من مامان دوعدد زلزله هستم😎 امیرعلی و امیرحسین
من ی سری قشنگ احساس کردم شنیدیم در اتاق خواب باز شد یکی اومد تو اتاق خواب هنوز هم صدای باز شدن در تو ...

من خیلی دوران بدی بود برام تو بارداریم  بیدار میشدم میترسیدم تا اشپزخونه برم و کلی گریه میکردم

همیشه هم از پشت بغلم میکرد وشکممو فشار میداد

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
یبارشم‌ یه سطل آب ریخت روم ازخواب پاشدم خیس خیس بودم انقد گریه میکردم شوهرم ازسرکار اومد میگف ازشدت ...

خدارو شکر واسع من اینهمه نیست بهم نزدیک نمیشه

من ببار حس کردم یکی داره ظرف میشورع صدای آب میومد بیارم قشنگ حس کردم دیدی بخاری درش از دستت در می‌ره صدا میده قشنگ صداش اومد یکی داشت دراشو باز میکرد

یبارشم‌ یه سطل آب ریخت روم ازخواب پاشدم خیس خیس بودم انقد گریه میکردم شوهرم ازسرکار اومد میگف ازشدت ...

یبار که شوهرم تنها بود اونم بختک گرفته بودش میگفت از پاهام گرفته بود میکشید منو اینورو اونور خونه تا از خواب پریدم بعد اونم تنها نخابید خونه وقتایی که من نبودم 

من کسی باهام باشه مخصوصا شوهرم بختک نمیگیرتم

بعضیا قبول نمیکنن ولی من چون خیلی خیلی این اتفاق برام افتاده کاملا درک میکنم اما تواین سالا خداروشکر همیشه تاگردن دیدمش صورتشو هیچوقت ندیدم

وای چه ترسناکه ای خدا

تا توانی دلی به دست اور دل شکستن هنر نمی‌باشد 
ولی اگه روح به بدن بر نگرده آدم میمیره  منم آرزو میکنم همه بچه هامون تجربه نکنن

نگران نباش،،برمیگرده،،،نمیدونم علتش چیه دقیقا،،ولی بنظرم مقاله های اینترنتی رو حتما بخونید یکم خیالت راحت میشه،،،،

پیرو حرف اون دوستمون که گفت  سردی بخورین،من از اول بارداری علاقم به سردی ها بیشتر شده ،و خوشبختانه اصلا فلج خواب نشدم،،شاید حرفش درست باشه

من امید وارم بچه ب دنیا بیاد درست شم

من بچم دنیا اومد تا الان که ماشالله 3سالشه نشدم خدارو هزار مرتبه شکر

اونموقع هم ک میشدم تنها بودم و خونمون خوف داشت جنگلو رودخونه یه خرابه هم تو حیاط مجتمع بود که میگفتم موتور خونست

وای چه ترسناکه ای خدا

بخدا روزای خیلی بدی بود خیلی بدبود انشاالله برا کسی اتفاق نیفته قرانو میذاشتم بالاسرم ولی هیچ فایده ای نداش تویه زیرزمین بودیم اون سالا ک دوروبرشم هیج خونه ای نبود اون صابخونم هرجاهس خدا براش بخاد انشاالله دگ انقد اوضام بد بود شبایی ک شوهرم شب کار بود دخترشو میفرساد پیش من بخابه

بخدا روزای خیلی بدی بود خیلی بدبود انشاالله برا کسی اتفاق نیفته قرانو میذاشتم بالاسرم ولی هیچ فایده ...

منم قران میزاشتم فایده نداشت

یه هفته ای هست همش ترس افتاده به جونم میترسم بخوابم صبحا