2777
2789
عنوان

بختک فلج خواب وحشتناک

| مشاهده متن کامل بحث + 6682 بازدید | 65 پست
بخدا روزای خیلی بدی بود خیلی بدبود انشاالله برا کسی اتفاق نیفته قرانو میذاشتم بالاسرم ولی هیچ فایده ...

الان چی بهتر شدی یا بازم برات اتفاق میفته

خونتون عوض کردین

تا توانی دلی به دست اور دل شکستن هنر نمی‌باشد 
منم قران میزاشتم فایده نداشت یه هفته ای هست همش ترس افتاده به جونم میترسم بخوابم صبحا

فقط سعی کن کاملا دمر بخابی کمترمیفته اگه توخاب دوباره غلت نزنی

من مامان دوعدد زلزله هستم😎 امیرعلی و امیرحسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا روزای خیلی بدی بود خیلی بدبود انشاالله برا کسی اتفاق نیفته قرانو میذاشتم بالاسرم ولی هیچ فایده ...

منم چهار قفل انداختم گردنم دعای نادعلی گذاشتم بالا سرم قبل خواب نماز قرآن خوندم تاثیر ندارع

الان چی بهتر شدی یا بازم برات اتفاق میفته خونتون عوض کردین

اره همون سال اول عروسی از اونجا رفتیم یکم بهترشدم ولی با دنیا اومدن اولین بچم خیلی بهترشدم الانم دگ گاهی مثلن هفته ای یبارشاید بشم ک یاده اون روزا میفتم ب همینش خیلی راضیم

فقط سعی کن کاملا دمر بخابی کمترمیفته اگه توخاب دوباره غلت نزنی

ربطی نداره من باردارم کاملا ب بغل سمت چپ می‌خوابم حتی بالش هم میزارم بغلم تکون نخورم بخاطر بارداری ولی میوفته بازم

ربطی نداره من باردارم کاملا ب بغل سمت چپ می‌خوابم حتی بالش هم میزارم بغلم تکون نخورم بخاطر بارداری و ...

اره خداییش هرجوری بخابی میفته ولی من امتحان کردم وقتی بزور بیدار میشم کاملن دمر میشم گاهی دگ نمیفته

من بیدار شدنی دیدم قشنگ ب پهلو بودم اصلا من صاف نمیخوابم من

هرچ قد علت علمیشو میخونم تو کتم نمیره ک‌نمیره چون هم صداشو میشنوم هم تاگردن میبینمش سیاه وسنگینه بعضیا اصن تجربش نکردن

هرچ قد علت علمیشو میخونم تو کتم نمیره ک‌نمیره چون هم صداشو میشنوم هم تاگردن میبینمش سیاه وسنگینه بعض ...

خواهر من کامل میدید و میگفت خاکستریه گاهی وقتا معلق 

یا دختر بچه یا مرد میدید

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺

جن😱😱😱😱 چه ترسناک من همیشه فکر میکردم تخیلات خودمونه منم یه بار تو خواب یکی منو گرفته بود پهلومو به شدت گاز میگرفت حتی دردشو احساس میکردم وقتیم تلاش میکردم بیدار بشم محکم تر از قبل گاز میگرفت ولی اصلا فکر نمیکردم یه موجود حقیقی باشه فکر میکردم اینم یه جور خواب دیدنه

خواهر من کامل میدید و میگفت خاکستریه گاهی وقتا معلق  یا دختر بچه یا مرد میدید

اره معلقه ولی‌من مرد میبینمش از نظر هیکل و صدا