2777
2789
عنوان

بختک فلج خواب وحشتناک

| مشاهده متن کامل بحث + 6682 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلکسیون فلج خوابم مدل های مختلف شدم و پرواز یکیش بود خیلی با حال بود تا سقف رفتم انگار تو فضا بود ...

خخخخ منم همه مدل میشم شوهرم ک میرفت یکی شبیه خودش میومد و برام گیتار میزد ب شوهرم گفتم گفت ساقیتو میخوام

خخخخ منم همه مدل میشم شوهرم ک میرفت یکی شبیه خودش میومد و برام گیتار میزد ب شوهرم گفتم گفت ساقیتو می ...

واقعا؟؟

الان ادامه داره یا قطع شده

من و فقط بختک دیونه میکنه گاهی اوقات

متاسفانه من هم دچار این بختک شدم روحم پرواز کرده 

حالت معلق روی هوا بودم خیلی خیلی اتفاق میفته برام ....۳۴ سالمه از ۴ سالگی میاد سراغم تقریبا هرشب

رحمی.کن.ای.خدا.به.روزگار.بابام
هرچ قد علت علمیشو میخونم تو کتم نمیره ک‌نمیره چون هم صداشو میشنوم هم تاگردن میبینمش سیاه وسنگینه بعض ...

واقعا درست میگی منم هزار بار دیدمش موهامو نوازش میکرد چند بار پهلومو جوری فشار داد حتی نیم ساعت بعد از هوشیاری درد میکرد

رحمی.کن.ای.خدا.به.روزگار.بابام