2777
2789
عنوان

بازم با شوهرم سر خانواده ش دعوام شد

305 بازدید | 25 پست

ما خودمون هیچ مشکلی نداریم اما همیشه سر خانواده ش و توقع بیجای اونا دعوامون میشه

امروز از صبح شوهرمو ندیدم یکی دو روزم هست فرصت نمیشه باهم تفریحی چیزی بریم 

برا عصر داشتم برنامه می ریختم که گفت نه جایی نمیتونیم بریم داداشم تنهاس تو خونه حوصله ش سر میره

حالا داداشش14 سالشه بهترین امکانات از پی اس فور و بهترین دوچرخه و لپتاپ و فلان در اختیارشه 

منم گفتم پس بمون خونه پیش داداشت منم خونه مون میمونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا

میخواد بره گرگم به هوا بازی کنه با داداشش؟

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
یکی دو روز ه تفریح نکردید چطور زندگی میکنید؟؟؟؟

والا صب که شوهرم سرکاره چون 5 میره ظهر حتما باید یکی دو ساعت بخوابه بعدم میره باشگاه ما حدودا همیشه 7 به بعد همو میبینیم اما یکی دو روزه نشده حتی همو ببینیم زیاد چه برسه به تفریح

😂😂😂😂😂سنگین بود جملت

آخه با وضع گرونی و مشغله، ماهی یه بار بتونیم بیرون بریم پیاده روی، خوشحالیم

سطح دغدغه ها فرق میکنه با این وضع اقتصادی

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
چی بگم   شاید صلاح نمیدونن پسر بچه ۱۴ ساله تو خونه تنها بمونه خب تو چرا نمیری پیشش

اخه مگه من همبازی پسر بچه 14 ساله م؟

اون بشینه پی اس فور بازی کنه منم اونو.نگاه کنم؟

تازه فقط همین یه بار نیس که دائم کار همینه باید این اقا پسر لوسو جمع و جور کنیم یه بار استخر میخواد یه بار شهربازی و...

اخه مگه من همبازی پسر بچه 14 ساله م؟ اون بشینه پی اس فور بازی کنه منم اونو.نگاه کنم؟ تازه فقط همین ...

عقدین

دوستان ممنون میشم برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین  الهم صل علی محمد و آل محمد  
والا صب که شوهرم سرکاره چون 5 میره ظهر حتما باید یکی دو ساعت بخوابه بعدم میره باشگاه ما حدودا همیشه ...

من زمان عقد م اگر هفته ای دو ساعت شوهرم و می دیدم احساس خوشبختی میکردم

هر دو شاغل بودیم، 6 صبح می رفتیم 8 شب میومدیم

شما برو خونشون، هم برادرش تنها نمیمونه، هم شما

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
آخه با وضع گرونی و مشغله، ماهی یه بار بتونیم بیرون بریم پیاده روی، خوشحالیم سطح دغدغه ها فرق میکنه ...

والا تفریح ماهم در همین حده 

خیلی ولخرجی کنیم روزای نیم بها میریم سینما 

ولی همینم داداشش و خانواده ش گرفتن ازمون

من زمان عقد م اگر هفته ای دو ساعت شوهرم و می دیدم احساس خوشبختی میکردم هر دو شاغل بودیم، 6 صبح می ر ...

نمیشه چون فقط همین یه بار نیس بگم عیبی نداره 

ما دائم در حال انجام دادن کارای خانواده شیم