2777
2789
عنوان

لطفا بیاین حالم خرابه

471 بازدید | 59 پست

سلام تایپیک دیروزمو اگه نبودین توضیح بدم که سه روزه با شوهرم قهریم دیشب البته چند تاعملی انجام داد که دنبال اشتی بود اما من عکس العمل نشون ندادم.امروز گوشیش نبرد نگا کردم دیدم دنبال فیلم پ و ر ن بوده دلم شکست اینا سابقش مال قبل دعوا بوده ینی وقتایی که به خودم میرسیدم یاهاش خوب بودم بچه ها من همیشه مرتب بودم قیافمم خوبه خیلی حالم خرابه یه راهنمایی کنید دارم داغون میشم 

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣

حالم بده هیچ وقت کمبود نذاشتم همشونم توش دنبال الکسیس بوده حالم از همشون بهم میخوره یه بچه یک سالو نیم دارم دلم واسش میسوزه تو رو خدا خواهری کنید بگین چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی تفاوت باش

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

میفهممم خیــــــــلی غصه داره 

ولی الان نیاز و فکر شوهرت خوابیده سعی نکن زیاد ناز بیاری بابت اشتی کردن چون ممکن طرف نیاز داشت باسه و تو باعث انحرافش بشی

حال من حال اسیریست ک هنگام فرار     یادش امد کسی منتظرش نیست و نرفت💔

ببین ی نظر سنجی انجام شده که توش گفته شده مردها ۶۴ درصد عمرشونو در نیازشون غرق هستن. همه همینن

مگر کسیکه خودش حساس باشه.

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
دارم میگم مال قبل دعوا بوده لطفا بخونید بعد نظر بدین من هیچ وقت کم نذاشتم

اهان متوجه نشدم بعضی وقتا یه چیزی تو فضای میبینن یا میشنون براشون کنجکاوی پیش میاد ولش کن پیگیر نشو 

حال من حال اسیریست ک هنگام فرار     یادش امد کسی منتظرش نیست و نرفت💔

بچه ها لطفا کامل بخونید دارم میگم ما قبل این قهر چهار روزه خوب بودیم همیشه نیازش کامل بودهمیشه میگف تو این چیزا واقعا همه چی تمومی اما سابقه سرچ مال یک ماه پیشه روزایی که خوب بودیم لطفا راه حل بدین