2777
2789

من دوتا دوست قدیمی دارم از دبیرستان باهم دوستیم.دوتامون متاهل و بچه داربم و یکی جدا شده و بچه نداره.خواهرم براش خواستگار جور کرد و این از چهرش خوشش نیومد و جواب منفی داد ولی بنظرم اشتباه کرد.به خواهرم گفتم و اول جا خورد بعدش گفت مراقب باش رابطتو باهاش کم کن با مجرد نگرد .جامعه بد شده و چیزای بدی تو این موردا شنیدم و اینا.

گفتم باشه ولی خیلی اعصابم خورد شد 

دوست نداشتم همچین چیزایی بگه و همچین احتمالایی بده که مثلا دوست کن ممکنه قاپ شوهرمو بدزده و اینا...

اعصابم خورده یه چیزی بگین اروم شم 

آی ام کاربر قدیمی بارها ترکیده،اما با حساب کاربری جدید🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خودت دوستت رو میشناسی که ایا ممکنه اینجوری باشه یا نه.

ولی در کل همیشه جانب احتیاط رو رعایت کن، نه بخاطر بدگمانی.

از قدیم گفتند: مالت رو سفت بچسب، همسایه ات رو دزد نکن

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
تو خودت دوستت رو میشناسی که ایا ممکنه اینجوری باشه یا نه.ولی در کل همیشه جانب احتیاط رو رعایت کن، نه ...

نه بنظرم دوستم همچین ادمی نیست و شوهرمم اصلا از دوستای من خوشش نمیاد میگه به لول تو نمیخورن باهاشون نگرد

آی ام کاربر قدیمی بارها ترکیده،اما با حساب کاربری جدید🤭
نه بنظرم دوستم همچین ادمی نیست و شوهرمم اصلا از دوستای من خوشش نمیاد میگه به لول تو نمیخورن باهاشون ...

خب دیگه پس نگران نباش

و البته حرف همسرت هم گوش کن، دوستی که فرهنگش و... پابینتر از خودت باشه تو  رو به زیر میکشه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩