2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم توقع مانکن داره ازش میگه وای شکم داره وای پهلو داره داره که داره استخون که نباید باشه بچه

حالا اگه لاغر بود میگفت تقصیر توعه

منم پسرم کلاس چهارمه 44 کیلوعه

ولی خب ژنش اینطوریه کاربش نمیشه کرد

من تو خونم نوشابه خامه شکلات و اینجور چیزا پیدا نمیشه

شوهرم توقع مانکن داره ازش میگه وای شکم داره وای پهلو داره داره که داره استخون که نباید باشه بچه

خوب ب شوهرت بگو توی رو بچه هی نگو خودم از این ب بعد مراعات میکنم 

مدادم یرکوفت زدن بچه اعتماد نسفشو میاره پایین 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
حالا اگه لاغر بود میگفت تقصیر توعهمنم پسرم کلاس چهارمه 44 کیلوعهولی خب ژنش اینطوریه کاربش نمیشه کردم ...

ماهم رعایت میکنیم ولی شوهرم خیلی گیرمیده یه ذره سس روسالادش بریزه کوفتش میکنه غذاروباغرزدن

به جای ناراحتی بی‌خودی، یه فکر اساسی کنباهم رژیم بگیرید و برید پیاده روی.. نسبت بهتون بی تفاوت باشه ...

احساس میکنم بچمومقایسه میکنه بابچه برادرش خب هربچه ای ژنتیکی داره مزاج واخلاقی داره همه آدماکه یه جورنباید باشن