2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 103 پست

به نظر من رفتار عروس ها بستگی داره به رفتار خانواده شوهر با ماها 

مثلاً اگه احترام بزارن ، زخم زبون نزنن ، دخالت نداره و ... خوب چرا ماها باید بد رفتاری بکنیم 

ولی اگه غیر از این باشه و اذیت بکنن دوری و دوستی و رفت و آمد کم بهترین راهه و اینکه بی احترامی نکنی ولی باهاشون اصلاً صمیمی نشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من یک ادم دهن لقی هست که دومی نداره هر چی میشه میره یا به مامانش میگه یا به خواهر کوچیکه بعضی م ...

وااای خدا صبرت بده...خیلی سخته با مردی که حرف خونه رو میبره بیرون

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
وااای خدا صبرت بده...خیلی سخته با مردی که حرف خونه رو میبره بیرون

صبرم زیاده که سه سال دارم تحمل میکنم اوایل تا نوع ارایشم رو میگفت یکبار جدی باهاش برخورد کردم باز الان بهتر شده کمتر حرف میبره ولی خیلی زرنگه حرفهایی که مامامش اینا میگن رو اصلا به من نمیگه میپیچونه

نه وقتهایی هست که توهین میکنن.یا دلخور میشی از کاری.اما همیشه حد وحدودت بدون.اولا هر خونواده ایی باه ...

شهوهرم مسائل روزمره رو میگه ولی خصوصی نه. دیروز جلو مادرشوهرم گفت که خانمم کلاس زومبا میره و اینکه زومبا ی رقصه... از دیروز باهاش قهر کردم که حق نداشتی بگی البته میگه تو سخت میگیری مامان من اصلا براش مهم نیست این چیزا...

در جهانم همه چیز نیکوست  
یعنی خانواده ت میگن هر چی نظر ما بود باید نظر شما هم همون باشه؟؟؟؟؟؟پس چرا نظر خواهی میکنن😃😃😃😃😃 ...

نه این که نظر خواهی کنن. مثلا راجع به اینکه فلان حرف اسلام درست نیست یا رییس جمهور فلان کارش خوب نبود آقامم میخواد قانعشون کنه نه درستش اینه. ولی خب من میدونم خوششون نمیاد خلاف میلشون حرف بزنی میگم ضرورتی نداره همه مسائل باز کنی

در جهانم همه چیز نیکوست  
من که همینم نمیگم دیگه😁کافیه بفهمن مثلا خواهرم اومده پیشمون!! فردا هفت صبح خواهرشوهرم بدون خبر زنگ ...

مادر شوهر منم خیلی سوال میپرسه که کی بود مهمونتون خونه بابات کی رفتین یا اینکه مامانت فلان کار کرد..... نمیشه هم هیچی نگی

در جهانم همه چیز نیکوست  
از خانواده شوهر من پر روتر کسی نیست یعنی من ندیدم بخدا به اسم دین و خدا پیغمبری یک کارهایی میکنن که ...

عه؟ توی ی ساختمون زندگی میکنین؟ به ما پیشنهاد دادن بریم طبقه بالاشون خونه بسازیم ولی اقام میگه نه زمین بخریم خدا بزرگه خودمون میسازیم. نظرت چیه؟

در جهانم همه چیز نیکوست  
مادر شوهر منم خیلی سوال میپرسه که کی بود مهمونتون خونه بابات کی رفتین یا اینکه مامانت فلان کار کرد.. ...

ازماهم عمش میپرسید چ خبر چ خبر جخبر چ خبر چیکار میکنید و اینا انقد گفتیم سلامتی سلامتی دیگه از رو رفت... بازم بگه چ خبر میگم سلامتی! اولا سعیم میکرد اینجوری بگه:بیکاری تو خونه خسته نمیشی؟چیکارمیکنی؟که کن تحریک شم بگم خیلیم کار دارم کلاس و ... ولی انقد بی محلی کردم از سرش افتاد گویا

عه؟ توی ی ساختمون زندگی میکنین؟ به ما پیشنهاد دادن بریم طبقه بالاشون خونه بسازیم ولی اقام میگه نه زم ...

اره به حرف اقاتون گوش بده اگه باهاشون هم خونه بشی هر چقدر هم خوب باشید باهم بازم کدورت پیش میاد من که الان یک ماهه پامو کردم توی یک کفش که از اینجا بریم چون اصلا حریم شخصی نداریم استقلال کافی نداریم خدایش سخته

به نظر من رفتار عروس ها بستگی داره به رفتار خانواده شوهر با ماها  مثلاً اگه احترام بزارن ، زخم ...

من بخاطر شغلم زیاد هم نمیتونم رفت امد کنم هفته یکی دوبار. ماهی هم ی بار دعوتشون میکنم

در جهانم همه چیز نیکوست  
ازماهم عمش میپرسید چ خبر چ خبر جخبر چ خبر چیکار میکنید و اینا انقد گفتیم سلامتی سلامتی دیگه از رو رف ...

چقد خوبه بشه اینجوری گف. ولی یکم زیادی سرد نیس اینجوری؟

در جهانم همه چیز نیکوست  
اره به حرف اقاتون گوش بده اگه باهاشون هم خونه بشی هر چقدر هم خوب باشید باهم بازم کدورت پیش میاد من ک ...

با این اوضاع که قیمت زمین و خونه و مصالح ساختمانی و میلگرد سر به فلک کشیده چیکار کنیم ما تازه کارا

در جهانم همه چیز نیکوست