2777
2789
عنوان

بچه ها دارم دق میکنم داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3566 بازدید | 169 پست
نمیدونم هیچی نمیگه .گف فردا میام پیشت  

اين چيزايي كه گفتم كاملا مطمئنم اگر زميني ميخواد بره از اينجا مستقيم براي لندن امكانش نيست دروغه اگر هوايي ميخواد بره كه فقط توريستي امكان پذيره كه بازم تا اونجايي كه من ميدونم بازم مستقيم به لندن امكان پذير نيست بايد با ويزاي توريستي بره ايتاليا بعد از اونجا با قطار يا هواپيما بره لندن تقاضاي پناهندگي بده و كيس (( شرح حال )) به درد بخور داشته باشه وگرنه بايد سالها كمپ بمونه 

اگر هوايي ميره بايد اژانسي كه اينكارو براش ميكنه مطمئن باشه از اولين پولي كه براشون واريز ميكنه تا اخرين مرحله كپي بگيره اگر باهاشون تماس تلفني ميگيره صداشون رو ضبط كنه و براي روز مبادا(( كلاه سرش بزارن)) نگه داره

این نیز بگذرد
اگر می تونی راهنماییش کن بی خطر بره می دونم زیاد گزینه خوبی نیست اما می تونه توریستی بره گرجستان یا ...

منم میدونم از  راهش بره بهتره 

توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انفاقا براش خوبه بزار بره راه قانوني هم وجود نداره من چند ساله ميخوام قانوني برم از هر راهي ميرم به در بسته ميخورم اخر منم محبورم قاچاقي برم

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
اين چيزايي كه گفتم كاملا مطمئنم اگر زميني ميخواد بره از اينجا مستقيم براي لندن امكانش نيست دروغه اگر ...

من هیچی سر در نمیارم واقعا چ جوری راهنمایشش کنم 

چی بش بگم 

منم میگم لندن گزینه خوبی نیس 

توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.
داداش منم توریستی میخواد بره ترکیه اگه دید اوضاع خوبه و میتونه بمونه موندگار میشه  گفته اگه نت ...

نمی خوام تو دلت رو خالی کنم ولی ترکیه هم خوب نیست چون اونم مثل ترامپ مهاجرا رو بیرون می کنه 

متاسفانه بهترین گزینه فعلا کشورای تازه استقلال یافتس یا آلمان هم شرایط توریستی رفتنش خوبه البته در صورت پناهندگی 

لطفا اگه قلبا راضی هستید برای شفای دخترم و حل شدن مشکلم ی صلوات مهمونم گنید.

طفلی پسر یکی از اشناهای شوهرم ب هوای استرالیا رفت .الان نزدیک ۲ساله جنازه اشم پیدا نشد ..تو اب انداختن😢

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

خیلی سخته الهی خواهر زاده من 15 سالشه وقتی مهمونی خداحافظیش رو تموم کردیم دیگه کی بود گریه نکنه وقتی رفت من تا 2 روز تو خونه ضجه میزدم و گریه میکردم همسر خیلی غصه میخورد دلداری میداد فایده نداشت وقتی فکر میکردم دیگه اینجا نیست نمیتونم ببینمش بغلش کنم فاااااجعه بود اما روز سوم از ترکیه برگشتن چون نتونست بره و تا عمر دارم خدارو شکر میکنم آخیش

اين چيزايي كه گفتم كاملا مطمئنم اگر زميني ميخواد بره از اينجا مستقيم براي لندن امكانش نيست دروغه اگر ...

مرز کاله بسته شده و تحت شدید مراقبت هست 

اصلا اجازه ورود نمیدن 

من نمیدونم اینها چطور رو هوا برنامه ریزی میکنن مهاجرت کنن

ابنقدر تجاوز میشه 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.