توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.
برنامه ماه عسل امسال هم در همین باره مهمون داشت و حرف زدن دوتا پسر بچه که به بهانه زندگی خوب و عالی اونور اب گولشون زده و برده بودن و وارد کار خلافشون کرده بودن . سعی کنین منصرفش کنین یا قانونی بره
بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعدشم لندن كشور مهاجر پذيري نيست ((غيرقانوني)) بيشتر دانشجويي يا كاري قبول ميكنه ايشون ميخواد غيرقان ...
منم میگم بهش ولی رو دنده اج افتاده
توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
اگر می تونی راهنماییش کن بی خطر بره می دونم زیاد گزینه خوبی نیست اما می تونه توریستی بره گرجستان یا قبرس شمالی اونجا موندگار بشه بعدش هر کشور بهتری که دوست داشت بره اینطوری امنیتش بیشتره.
لطفا اگه قلبا راضی هستید برای شفای دخترم و حل شدن مشکلم ی صلوات مهمونم گنید.
در اصل خواهر زادمه .خودمون بزرگشون کردیم ی خواهر دیگه هم داره
وای جای داداش نداشتمه
خواهرم فوت شدن
پدر خودم بعد ۲ سال از مرگخواهرم فوت شدن
گسی رو ب غبر از این دو تا ندارم
مادرم خیلی زحمتشون رو کشید