2777
2789
عنوان

بچه ها دارم دق میکنم داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3566 بازدید | 169 پست
کار  تحصیل

برنامه ماه عسل امسال هم در همین باره مهمون داشت و حرف زدن دوتا پسر بچه که به بهانه زندگی خوب و عالی اونور اب گولشون زده و برده بودن و وارد کار خلافشون کرده بودن . سعی کنین منصرفش کنین یا قانونی بره

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
منم همینو میگم  جونه  خامه  تجربه نداره  اونم قاچاقی  چ میدونم چی ب سر ...

چقدر می خواد بده تا قاچاقی ببرنش ؟ 

رفتن که خوبه الان بهترین سن رو برای مهاجرت داره ولی مشکل قاچاقی رفتنه جوونه سرش کلاه نزارن 

لطفا اگه قلبا راضی هستید برای شفای دخترم و حل شدن مشکلم ی صلوات مهمونم گنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدشم لندن كشور مهاجر پذيري نيست ((غيرقانوني)) بيشتر دانشجويي يا كاري قبول ميكنه ايشون ميخواد غيرقان ...

منم میگم بهش ولی رو دنده اج افتاده 

توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.
لندنقاچاقی رفتنش اصلا مشکلی نداره نترس. فقط استرالیا خطرناکه. مهم اینهنیست زرنگ باشه اونجا بتونه سری ...

دوست داییم ۶ساله قاچاقی رفته استرالیا و کسی ازش خبر نداره فقط یک بار از اندونزی قبل از رفتن ب استرالیا تماس گرفت و دیگر هیچ...

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
چقدر می خواد بده تا قاچاقی ببرنش ؟  رفتن که خوبه الان بهترین سن رو برای مهاجرت داره ولی مشکل ق ...

خودم میگم اینجا اینده نداره .وای این  راهش نیست خطر داره 

بچه ست 

توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.
مامان بابات میدونن

نه کسی نمی دونه 

واقعا برادرت میخواد بره؟ شما که توی تاپیک "به مادرم" گفتی برادر نداری

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
ای خدا دارم  دیونه میشم

بزار بره چرا میخوای تو این باتلاق دست و پا بزنه

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن

اگر می تونی راهنماییش کن بی خطر بره می دونم زیاد گزینه خوبی نیست اما می تونه توریستی بره گرجستان یا قبرس شمالی اونجا موندگار بشه بعدش هر کشور بهتری که دوست داشت بره اینطوری امنیتش بیشتره.

لطفا اگه قلبا راضی هستید برای شفای دخترم و حل شدن مشکلم ی صلوات مهمونم گنید.
دوست داییم ۶ساله قاچاقی رفته استرالیا و کسی ازش خبر نداره فقط یک بار از اندونزی قبل از رفتن ب استرال ...

میگم که استرالیا خیلی خطرناکه میبرن وسط دریا میندازنشون تو آب بنده خداهارو

دنیام=شوهرم+دخترم  
واقعا برادرت میخواد بره؟ شما که توی تاپیک "به مادرم" گفتی برادر نداری

در اصل خواهر زادمه .خودمون بزرگشون کردیم ی خواهر دیگه هم داره 

وای جای داداش نداشتمه 

خواهرم فوت شدن 

پدر خودم بعد ۲ سال از مرگ‌خواهرم فوت شدن 

گسی رو ب غبر از این دو تا ندارم 

مادرم خیلی زحمتشون رو کشید 

میگم که استرالیا خیلی خطرناکه میبرن وسط دریا میندازنشون تو آب بنده خداهارو

هیچ کس نفهمید چرا اینکارو کرد پدرش استاد  دانشگاه و مادرش معلم ولی...

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
اگر می تونی راهنماییش کن بی خطر بره می دونم زیاد گزینه خوبی نیست اما می تونه توریستی بره گرجستان یا ...

داداش منم توریستی میخواد بره ترکیه اگه دید اوضاع خوبه و میتونه بمونه موندگار میشه 

گفته اگه نتونه برمیگرده 

ولی به قول استارتر واقعا سخته

آدم هزار جور فکر میاد تو سرش

خدا خودش مراقبشون باشه

جوونن و خام و دنیایی از آرزو که دوست دارن زودتر بهش برسن

محالُ ممکن میکنه وقتی بخواد  خـــدای تو ...