2777
2789
عنوان

بچه ها دارم دق میکنم داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3566 بازدید | 169 پست

چيكارش داري 

هجده سالشه 

نگرانشي بگرد ادم مطمعن براش پيدا كن بفرس اول بره تركيه

تو كشور ديگه اشنا پيدا كن بفرستش اونجا

نگراني نداره 

اينجا اگه ميموند بايد گريه ميكردي 

برعكسي ها

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
میشه ولی باید چنتا کشور رو دور بزنه عزیزم 

شما میدونی راهشو راهنماییم کن حداقل اگاه باشم ببینم اومد چی بگم بهش 

خطراتشو چ میدونم بخدا هنگ کردم ی دف گف میخام برم 

توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انفاقا براش خوبه بزار بره راه قانوني هم وجود نداره من چند ساله ميخوام قانوني برم از هر راهي ميرم به ...

کاملا قانونی می تونی بری البته پول خوبی نیاز هست 

لطفا اگه قلبا راضی هستید برای شفای دخترم و حل شدن مشکلم ی صلوات مهمونم گنید.
مستقیم نه من از طریق ترکیه رفتم تو سن ۱۴ سالگی اونم تنها

عزیزم الان شرایط فرق کرده امکان نداره به شدت مراقبن 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
اجازه میدن بابا اونا میتونن رد کنن

عزیزم نمیدن من خودم کارمند کانسیلم در مورد این مسائل اطلاعات روز دارم وصعیت پناهنده ها رو میبینم

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
5 تا خواهریم ولی تنها برادرم رفت آلمان  البته بدون اطلاع ما رفت چون میدونست نمیذاریم بره الان ...

اخ عزیزم کی رفت تازگی چی کشیدید 

توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.
نمی خوام تو دلت رو خالی کنم ولی ترکیه هم خوب نیست چون اونم مثل ترامپ مهاجرا رو بیرون می کنه  م ...

من چند ماه زندگي كردم تركيه 

به اندازه موهاي سرمم اومجا دوست ايراني دارم 

خيلييييي هم راضي ان 

همونطور ك خودم بودم 

اتفاقا خيلي هم رابطه اشون عاليه با ايرانيها كاملا پذيرفتن

من ارزومع تا ابد برم اونجا زندگي كنم براي فرهنگ مردمش

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
کاملا قانونی می تونی بری البته پول خوبی نیاز هست 

خوب چقدر پول ؟پول دارم اما راههاي قانوني بيشتر پولم ميره براي ماليات از طريق ثبت شركت ميتونم اونم بايد كلي ماليات بدم دوستام كه تو اسپانيا و المانند ميگن بيشتر پولت رو از دست ميدي

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
یا خدا  چرا تنها ؟ الان لندن زندگی میکنی؟

مشکل سیاسی داشتم و از خانواده ی مادرم بیزار بودم البته به جز داییم 

اون یه مدت لندن زندگی میکرد گفت فرار کن بیا مرز من بیام دنبالت یه شب بدون اینکه خبرش کنم هماهنگ کردم فرار کردم سه ماه ازم بی خبر بودن اخرشم رفتم پیشش یک سال اونجا زندگی کردیم بعد رفتیم عراق خونه ی پدری خودم زندگی کردیم

شما میدونی راهشو راهنماییم کن حداقل اگاه باشم ببینم اومد چی بگم بهش  خطراتشو چ میدونم بخدا هنگ ...

بگو ۷۰ درصد خطره رسیدن و نرسیدنت با خداس معلوم نیست وقتی هم برسی چی در انتظارته

عزیزم نمیدن من خودم کاذمند کانسیلم در مورد این مسائل اطلاعات روز دارم وصعیت پناهنده ها رو میبینم

مرز كاله كجاست؟شما تو سفارت ايد؟

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده