2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218650 بازدید | 1060 پست
من مرغی روکه تو سس خوابوندم به سیخ چوبی میکشم و در اون توستر کباب میکنم خیلی مجلسی میشه

عزیزم دما و زمان رو میگی ؟یعنی با سیخ چوبی میذاری تو یه ظرف بعد میذاری تو تستر ؟خشک نمیشه ؟

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
همیشه که نه چون پلوپزم بزرگه برای وقتایی 4 تا 8 نفریم میزارم با اون .برای خودمون همیشه کته درست میکن ...

میشه چند مدلشو ب منم یاد بدی واسه سه نفر ریپلای پیام خودم کنی ممنونت میشم

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مگه اب سرد نریزی ژله میبنده؟  من یه لیوان اب سرد میریزم یک ونیم لیوان اب داغ

خیلی اب میریزی که بی مزه میشه 

من یک و نیم لیوان اب داغ میریزم سفت و شفاف و خوشمزه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
یه شیشه بیارین لایه لایه برگ نعناع و نبات پودرشده بریزید تاپربشه بعد خیلی خیلی کم آب اضافه کنید بزار ...

رنگش چطور میشه؟؟؟خودتون درست کردید؟؟؟؟چقد اب دقیقا؟؟؟؟؟

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1
اینو چطور اسیاب کنیم گل مگه له نمیشه؟

من أسياب نكردم تا حالا همينجوري گلش رو ميريزم بعد كه رنگ داد از صافي رد ميكنم و تخم شربتي و شكر و گلاب با زعفرون هم سبز ميشه ولي ليمو ميزنم رنگش سريع ميره

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍
عزیزم دما و زمان رو میگی ؟یعنی با سیخ چوبی میذاری تو یه ظرف بعد میذاری تو تستر ؟خشک نمیشه ؟

شعله ی بالا و پایین همزمان روشن دما 250 روی توری خود اون میزارم کف اون رو حتما فویل بزار که کثیف نشه

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم 
شعله ی بالا و پایین همزمان روشن دما 250 روی توری خود اون میزارم کف اون رو حتما فویل بزار که کثیف نشه

بچه ها من میخام پیاماتونو ذخیره کنم میزنم رو ذخیره ولی نمیدونم از کجا باید بیارمشون😔 کی بلده راهنماییم کنه لطفااااااا😘

‏فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و.......                                      امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا می‌ترسد. (بحار،‌ ج ٧٥، ص ٩٩)...                             در امانت ها خیانت نکنیم ...‎#خودسازی
برگ نعناع خشک شده یا همونطور تر و تازه؟  نبات رو پودر میکنی با چی؟  آب روی سطح تمام مواد ...

نعناع تازه باشه نباتم نه که بگم پودرش کن فقط خرد بشه بشه از قند ریزتر.ابم نصف استکان. درشم بسته باشه موادش بعد یه مدت حجمش کم میشه  دوباره نعناونبات لایه لایه بریز که پربشه

قسمت نبود نازنین.......
رنگش چطور میشه؟؟؟خودتون درست کردید؟؟؟؟چقد اب دقیقا؟؟؟؟؟

تقریبا به سبزمیزنه رنگش.اره تموم شده میخوام بازم درست کنم علاوه براینکه بجای شربت میشه استفاده کرد بجای عرق نعنام میشه استفاده کرد عالیه

قسمت نبود نازنین.......
کدبانو های عزیز ..ما یه بیمار داریم که هوشیاری چندانی نداره و بیشتر سوپ باید بدیم بخوره ..اگه میشه چ ...

راضیه جان اول آرزوی بهبودی کامل دارم برا مریضتون.

ببین سوپ میگو عالیه امتحان شده هست واقعا تاثیر داشته و هوشیاری کامل بدست اومده

ماهی هم خوبه

ویتامین امگا3

و ب 12 مخصوصا عالیه برای اینجور  مریضها

البته تزریق ب12 عالیه 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
تقریبا به سبزمیزنه رنگش.اره تموم شده میخوام بازم درست کنم علاوه براینکه بجای شربت میشه استفاده کرد ب ...

حتمی ی ماه بمونه خراب نمیشه بو بد نمیگیره؟؟رگ نعنا سالم باشه یا یکم خورد شه؟؟؟