سلام عزيزاي من.تصميم دارم تو اين تاپيك هر چي فوت باحال آشپزي بلدم براتون بذارم.اميدوارم به دردتون بخوره ....خوشحال ميشم فوت هاي شما رو ياد بگيرم.بياييد امشب يه كم تبادل اطلاعات خوشمزه بكنيم🍗🍗🍗.پيشاپيش ممنونم🌺🌺🌺
من مرغی روکه تو سس خوابوندم به سیخ چوبی میکشم و در اون توستر کباب میکنم خیلی مجلسی میشه
عزیزم دما و زمان رو میگی ؟یعنی با سیخ چوبی میذاری تو یه ظرف بعد میذاری تو تستر ؟خشک نمیشه ؟
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وا مگه اب سرد نریزی ژله میبنده؟ من یه لیوان اب سرد میریزم یک ونیم لیوان اب داغ
خیلی اب میریزی که بی مزه میشه
من یک و نیم لیوان اب داغ میریزم سفت و شفاف و خوشمزه
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
من أسياب نكردم تا حالا همينجوري گلش رو ميريزم بعد كه رنگ داد از صافي رد ميكنم و تخم شربتي و شكر و گلاب با زعفرون هم سبز ميشه ولي ليمو ميزنم رنگش سريع ميره
سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍
شعله ی بالا و پایین همزمان روشن دما 250 روی توری خود اون میزارم کف اون رو حتما فویل بزار که کثیف نشه
بچه ها من میخام پیاماتونو ذخیره کنم میزنم رو ذخیره ولی نمیدونم از کجا باید بیارمشون😔 کی بلده راهنماییم کنه لطفااااااا😘
فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و....... امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا میترسد. (بحار، ج ٧٥، ص ٩٩)... در امانت ها خیانت نکنیم ...#خودسازی
برگ نعناع خشک شده یا همونطور تر و تازه؟ نبات رو پودر میکنی با چی؟ آب روی سطح تمام مواد ...
نعناع تازه باشه نباتم نه که بگم پودرش کن فقط خرد بشه بشه از قند ریزتر.ابم نصف استکان. درشم بسته باشه موادش بعد یه مدت حجمش کم میشه دوباره نعناونبات لایه لایه بریز که پربشه
کدبانو های عزیز ..ما یه بیمار داریم که هوشیاری چندانی نداره و بیشتر سوپ باید بدیم بخوره ..اگه میشه چ ...
راضیه جان اول آرزوی بهبودی کامل دارم برا مریضتون.
ببین سوپ میگو عالیه امتحان شده هست واقعا تاثیر داشته و هوشیاری کامل بدست اومده
ماهی هم خوبه
ویتامین امگا3
و ب 12 مخصوصا عالیه برای اینجور مریضها
البته تزریق ب12 عالیه
من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨