2777
2789

بخشیدم هیچ چیز هیچ وقت مثل قبل نمیشه 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بخششی داره ن توجیه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

هیچکدام از طرفین آدم سابق نمیشن حتی اگ تکرار نشه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

من و شوهرم هردو ازدواج دوم 

من میدیدم بلاک میکنم زن سابقشو و اون انبلاک میکنه و حساس بودم ودعوا راه مینداختم 

ولی دوماه پیش زن سابقش اومد بهم گفت شوهرت بهم پیام میده. مثلا بهش میگفته دلم برات تنگ شده شماره شو میخاسته ولی اون زن بهش نداده و شوهرم شماره شو ب اون زن داده 

اینجا ندیدم خبر ندارم یعنی 

اما در اقوام و اطرافیان دیدم ، یک مورد که طلاق عاطفی کاملا مثل دو تا هم خونه فقط بخاطر یک دونه دخترش تحمل می‌کنه . مورد دوم زن خودش زده به بی‌خیالی میگه من دلم میخواد به خودم اهمیت بدم بیرون گردش ، مسافرت ،خرید ،...پسرا هاش کار می‌کنند با مادر خرج . شوهرش هم می‌دونم یک مدت با زن صیغه بود ....

یکی هم تازگی زن با همکارش خیانت می‌کنه شوهر فهمید جدا شد بدون اما و اگر و بخشش

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

من بخشیدم

تو دوران نامزدی شوهرم داشت یه خیانت ریز میکرد مچشو گرفتم باهاش دعوا کردم دو ساعت بعد آشتی کردم خودم و گفتم ولی دفه آخرت باشه دفعه بعد ببینم این رفتارو ازت روزگارتو سیاه میکنم

خودشم پشیمون شد و بعدش از قبل ام بهتر شد و با اینکه خیلی حواسم بهش هست و کنترل میکنم دیگه هیچی ازش ندیدم هیچی

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

کسی که یبار خیانت میکنه یعنی قبلا هم بارها کرده تو خبردار نشدی
الانم ببخشی بازم تو اینده تکرار میشه تازه از این به بعد هم بیشتر محتاط میشه و مخفیانه تر عمل میکنه تا تو متوجه نشی.
ادم خیانتکار هیچ وقت عوض نمیشه هیچ وقت!!!
 انقدر در دوست وفامیل و اشنا دیدم این موضوع رو که حد و اندازه نداره. ینفر وقتی یکبار به خودش اجازه خیانت کردن بده یعنی پتانسیل انجام این کار رو داشته وخواهد داشت.
مشکل ما زنهای ایرانی اینه که فکر میکنیم ادما میتونن تغییر کنن. این اتفاق هیچ وقت نمیفته. اون ادم دیگه همونیه که هست. تلاش نکن تغیییرش بدی چون بی فایده ست و خودت فرسوده میشی.
کاش میگفتی متاهلی بچه داری یا نه ...بهتر میشدکمکت کرد
ولی اگر ازدواج نکردی از همچین ادمایی با سرعت فرار کن و تا حد ممکن ازشون دور باش

You must be the change you wish to see in the world (Mahatma Gandhi)

من بخشیدمتو دوران نامزدی شوهرم داشت یه خیانت ریز میکرد مچشو گرفتم باهاش دعوا کردم دو ساعت بعد آشتی ک ...

چقد خوب ولی من وقتی فهمیدم ب زن سابقش پیام می‌داده قهر کردم ولی بخاطر بچه هام بهش فرصت دادم ولی اون بعد دو ماه ب دختری ک خاستگارش بوده پیام داده بود 

هر خرابی درست میشه بجز ذات خراب 

چقد خوب ولی من وقتی فهمیدم ب زن سابقش پیام می‌داده قهر کردم ولی بخاطر بچه هام بهش فرصت دادم ولی اون ...

شوهر منم قبلا تو عقد جدا شده بود 

بعد یه مدت که با هم بودیم دیدم عکس خودش و زن قبلیش پروفایل اینستاشه به روش نیاوردم وقتی عکس رو عوض کرد گفتم چند باره دارم فالوت میکنم از ۳ماه پیش چرا قبول نمیکنی البته پیج فیک بود و نمیدونست منم وقتی اینو گفتم یه دفعه گرخید و گفت ن اون پیج واسه خیلی سال پیشمه در صورتی که پروفایلش عوض شد😐

همیشه فکر میکنم هنوزم به اون فکر میکنه ولی خب خداروشکر ظاهرا که خوبیم باطن شو خدا میدونه

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋