2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218647 بازدید | 1060 پست
چه جالب.درست کردین خودتون؟؟؟ یکم آب یعنی چقدر؟  من احساس کردم منظورت 1 چهارم ظرفمون بود😞 در ...

نبات پودرشده چیه؟ خودمون باید خردش کنیم نبات و ؟

این میگذرد  این هم نیز میگذرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من هرموقع ژله درست میکنم به جای یک لیوان آب سرد ،دو لیوان آب داغ میزارم.ژله خیلی شفاف میشه دیگه کدر نمیشه.و اینکه کف قالبم رو خییییییلی کم چرب میکنم راحت درمیاد.

بچه ها من هرموقع ژله درست میکنم به جای یک لیوان آب سرد ،دو لیوان آب داغ میزارم.ژله خیلی شفاف میشه دی ...

وا مگه اب سرد نریزی ژله میبنده؟ 

من یه لیوان اب سرد میریزم یک ونیم لیوان اب داغ

این میگذرد  این هم نیز میگذرد...
من هرچیزی به جز هندی و تایلندی😣 اوایل فقط عنبر بو میخریدم ولی الان چندماهه برنج نیم دون شمال.خیلیم ...

عزیزم مرسی که جواب دادی 

موفق باشید🌷

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت
من اصلا استفاده ای ازش ندارم برنجتو همیشه تو اون میزاری؟

همیشه که نه چون پلوپزم بزرگه برای وقتایی 4 تا 8 نفریم میزارم با اون .برای خودمون همیشه کته درست میکنم حالا چه عدس پلو چه سبزی پلو...

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

راه حل برای گوشت کوبیده ابگوشت اگه اضافه اومد  یه دوتا تخم مرغ بهش بزنید مثل کتلت سرخش کنید  عالی میشه یه کم ارد سوخاری هم بزنید

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍
خورشت سبزی من چهل دقیقه آماده هس😆😆😆😆 درک نمیکنم شش ساعت  واقعا همه اینجور میپزن؟🤔

وای😂😂😂بخدا من سوپ ساده ام رو۱/۵ساعت میزارم جا بیفته. قرمه حداقلللللل۴ساعت. ۴۰مین مگه گوشت میپزه اصلا جدا از سبزیش؟

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀