2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218650 بازدید | 1060 پست
بلا از من یاد گرفتیا😄😄😍😍

خخمن پودر سوخاري رو با نونهاى اضافى كه ديگه نرم نيستن درست ميكنم منتها آويشن و ادويه جات هم بهش اضافه ميكنم. هم براى كتلت هم براى ناگت هم براى شنسل استفاده ميكنم

دوست دارم تمام اطرافیانمو سرحال و خوشحال کنم. خدا رو شکر از همه چیز راضیم اما پای غیبت راجع به جاری هم هستم😂
سلام دوستان جوز هندی و رزماری تو چه غذاهایی استفاده میشن ؟

جز هندي رو مامان توي پيتزا ميريزن گاهي جاي آويشن. من خودم توي كيك هويج هم ميريزم. رزماري رو هم وقتي مرغ و تو فر درست ميكنم يه شاخه ميزارم روش كه بوى خوب بگيره ولي فقط يه شاخه چون بوش قالبه

دوست دارم تمام اطرافیانمو سرحال و خوشحال کنم. خدا رو شکر از همه چیز راضیم اما پای غیبت راجع به جاری هم هستم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستور کیک چی شد خب

فرستادم عزيزم تو يكي از صفحات همراه عكس فرستادم

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
کته رو.تو پلوپز درست کن عزیزم عالی میشه یه آه دیگ حرفه ای هم میده برنج رو خیس نکن همون لحظه بریز تو ...

من عاشق پلوپزم خدا خیر بده به مخترعش

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
خوزستانیا  یه ادویه تند میریزن تو خورشتشون اصلا یه طعم دیگه میده  شما نمیدونین چیه؟ از عطا ...

بهش میگن ادویه آبادان فقط هم آبادان باید خرید.منم فرصت نکردم برم آبادان بخرم.اگر کسی رو دارید اونجا یا از اقوام کسی رفت بگو واست بیارن.

یه روز خوب میاد

یه شیشه بیارین لایه لایه برگ نعناع و نبات پودرشده بریزید تاپربشه بعد خیلی خیلی کم آب اضافه کنید بزار ...

چه جالب.درست کردین خودتون؟؟؟

یکم آب یعنی چقدر؟ 

من احساس کردم منظورت 1 چهارم ظرفمون بود😞

درست حدس زدم؟؟؟

منکه هر چی دور برم وآشناها رو میبینم حتما تو غذاشون ادویه میزنن واسم سوال بود گفتم شاید فقط ما خوزست ...

اتفاقا من و خواهر برادرامم خوزستان بدنیا اومدیم و بزرگ شدیم.دیگه شوهر کردم لرستان😞

خخمن پودر سوخاري رو با نونهاى اضافى كه ديگه نرم نيستن درست ميكنم منتها آويشن و ادويه جات هم بهش اضاف ...

منم عزیزم فلفل و اویشن و پودر سیر و.

. اضاف میکنم بعد یکم تفت میدم تارنگش تیره شه عالللی میشه

خداجون شکرت واس تو دلیم💓 صدهزار بار شکر
تابه م چدن.تو انواع تابه درجه ۱ امتحان کردم. خدا گواهه دقیقا عین مراحلی که میگی رو انجام دادم.نشده. ...

من الان تاپیک رو دیدم ،گفتم راهنماییتون کنم شاید مشکلتون حل بشه ، روغن رو داغ کن و سیب زمینی هات هم خشک باشن و نکته مهم اینه که همه سیب زمینی ها را را به هم سرخ نکن  و کم کم سرخ کن که به هم نچسبند و خوب سرخ بشن ، من توی تابه رویی هم سرخ می کنم خیلی خشک و برشته و عالی می سه و نمی چسبن

خدایا شکرت به خاطر همه چیز  
منکه هر چی دور برم وآشناها رو میبینم حتما تو غذاشون ادویه میزنن واسم سوال بود گفتم شاید فقط ما خوزست ...

من خودم آش رشته میزارم همه هم خیلی خوششون میاد فقط هم زردچوبه و نمک میزنم و یکم آرد برای غلظتش همین ، نیاز به این همه ادویه نیس مهم طرز پخته

این میگذرد  این هم نیز میگذرد...