2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218654 بازدید | 1060 پست
بچه ها من میخام پیاماتونو ذخیره کنم میزنم رو ذخیره ولی نمیدونم از کجا باید بیارمشون😔 کی بلده راهنما ...

خب اسکرین شات بگیر می‌ره تو گالری

👈الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من میخام پیاماتونو ذخیره کنم میزنم رو ذخیره ولی نمیدونم از کجا باید بیارمشون😔 کی بلده راهنما ...

برو تو نی نی سایت من بعدش برو تو پست هایی که ذخیره کردم

این میگذرد  این هم نیز میگذرد...

هرمتنی میخوای نگه داری دستتو بذار روی کلمه اول متن آبی میشه.بکش تا کلمه ی آخر بعد بزن اشتراک گذاری بعدم تو یادداشت ها سیو کن😊

میشه چند مدلشو ب منم یاد بدی واسه سه نفر ریپلای پیام خودم کنی ممنونت میشم

عزیزم راحته که مثلا مرغ ریش ریش و پیازو تفت میدم بعد با قارچ و ادویه دارچین و کمی پودر سیر ی دونه سیب زمنی سرخ کرده مکعبی بعد توش رب تفت میدم با زعفرون آب شده.بعد تو قابلمه ب نج و آب جوش اضافه میکنم با کمی نمک مثل کته بعد که نزدیک بود آبش جمع بشه اون مواد اولی رو قاطیش میکنم دمی میزارم.گاهی فقط گوجه و پیاز تفت داده شده و سیب زمنی مکعبیه .گاهی عدس نیم پز اضافه میکنم و کشمش تفت داده شده.گاهی هم فقط شوید میریزم با تن ماهی میخوریم.

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
خب اسکرین شات بگیر می‌ره تو گالری

مرسی عزیزم اره اینم میشه ولی از بس حافظم پره مجبور میشم حذف کنم،واسه همین میخاستم بدونم این علامت ذخیره کاربردش چیه

‏فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و.......                                      امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا می‌ترسد. (بحار،‌ ج ٧٥، ص ٩٩)...                             در امانت ها خیانت نکنیم ...‎#خودسازی
برو تو نی نی سایت من بعدش برو تو پست هایی که ذخیره کردم

رفتم این گزینه رو نداره،فقط ی گزینه هست نوشته پست های جدید در تاپیکایی ک شرکت کردم،هیچی هم توش نیست بااینکه کلی پستهارو ذخیره کردم

‏فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و.......                                      امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا می‌ترسد. (بحار،‌ ج ٧٥، ص ٩٩)...                             در امانت ها خیانت نکنیم ...‎#خودسازی
هرمتنی میخوای نگه داری دستتو بذار روی کلمه اول متن آبی میشه.بکش تا کلمه ی آخر بعد بزن اشتراک گذاری ب ...

مرسی کلارا جون☺️

اغااااا  یکی بمن بگه چیکار کنم قورمه سبزیم سیاه بشه و لعاب بندازه😥😥😥😥😥😥 بارها گذاشتمم ک ...

چند دقیقه  مونده خاموش کنی زیرشو  نعنا خشک  بریز توش سیاه میشه

بٰانٌویـــ  ــــی کِهـ مَنْ بٰاشَــــــــم
تو رو خدا با يه غذايي مثل قورمه سبزي و كتلت شوخي نكنيد!!!آخه رب گوجه تو قورمه سبزي؟؟؟يا سنگدون مرغ ت ...

اینا فن و فوت نیستن که من یه بار گفتن کوکو بادمجون من عاشق بادمجونم فقط نخواستم جلو شوهرم کم بیارم تا تهشو خوردم اون لب نزد اه اه

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر