سلام عزيزاي من.تصميم دارم تو اين تاپيك هر چي فوت باحال آشپزي بلدم براتون بذارم.اميدوارم به دردتون بخوره ....خوشحال ميشم فوت هاي شما رو ياد بگيرم.بياييد امشب يه كم تبادل اطلاعات خوشمزه بكنيم🍗🍗🍗.پيشاپيش ممنونم🌺🌺🌺
خخمن پودر سوخاري رو با نونهاى اضافى كه ديگه نرم نيستن درست ميكنم منتها آويشن و ادويه جات هم بهش اضافه ميكنم. هم براى كتلت هم براى ناگت هم براى شنسل استفاده ميكنم
دوست دارم تمام اطرافیانمو سرحال و خوشحال کنم. خدا رو شکر از همه چیز راضیم اما پای غیبت راجع به جاری هم هستم😂
سلام دوستان جوز هندی و رزماری تو چه غذاهایی استفاده میشن ؟
جز هندي رو مامان توي پيتزا ميريزن گاهي جاي آويشن. من خودم توي كيك هويج هم ميريزم. رزماري رو هم وقتي مرغ و تو فر درست ميكنم يه شاخه ميزارم روش كه بوى خوب بگيره ولي فقط يه شاخه چون بوش قالبه
دوست دارم تمام اطرافیانمو سرحال و خوشحال کنم. خدا رو شکر از همه چیز راضیم اما پای غیبت راجع به جاری هم هستم😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد آره دقيقا با خودتم دوست عزيز به خودت بگير دقيقا بدون حسمون دو طرفه ست منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه
کته رو.تو پلوپز درست کن عزیزم عالی میشه یه آه دیگ حرفه ای هم میده برنج رو خیس نکن همون لحظه بریز تو ...
من عاشق پلوپزم خدا خیر بده به مخترعش
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
تابه م چدن.تو انواع تابه درجه ۱ امتحان کردم. خدا گواهه دقیقا عین مراحلی که میگی رو انجام دادم.نشده. ...
من الان تاپیک رو دیدم ،گفتم راهنماییتون کنم شاید مشکلتون حل بشه ، روغن رو داغ کن و سیب زمینی هات هم خشک باشن و نکته مهم اینه که همه سیب زمینی ها را را به هم سرخ نکن و کم کم سرخ کن که به هم نچسبند و خوب سرخ بشن ، من توی تابه رویی هم سرخ می کنم خیلی خشک و برشته و عالی می سه و نمی چسبن