2777
2789
خیلی خوبه که لقمه ومیوه میخوره ایکاش مال منم میخورد 😔

برات نوشتم عزیزم باید کم کم عادتش بدی . مثلا دختر من میگه کوکو و الویه و اینا . میگم اینا سنگینه برای ۷ صبح . قبول نمیکنم  شاید مثلا توی یه سال چهار پنج بار بذارم صبحانه بخوره ولی روزانه خوردنش سالم نیست 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره خودمم همینا رو میخوردم همیشه اینجا خانوما میگن خوب نیست قند داره

قند که کلا خوب نیست ولی بچه اینقدر تحرک داره که سوزونده میشه میتونی براش قانون بذاری مثلا اگه لقمه ببره میتونه هفته ای دوبار کیک و آبمیوه بخوره یا یه روز با کیکش شیر یه روز آبمیوه بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو معلم و مربی بهداشتتون گفتن دیگه کسی حق نداره خوراکی کارخونه ای ببره مدرسه اصلا نده بهش به شدت ضر ...

بهش میگم گوش نمیکنه اگر چیز دیگه بزارم لب نمیزنه اخه صبحانه ام نمیخوره😔

بهش میگم گوش نمیکنه اگر چیز دیگه بزارم لب نمیزنه اخه صبحانه ام نمیخوره😔

باید به مدرسه بگی به بچه ها تذکر بدن 

مربی بهداشت مدرسه دخترم به شدت به تغذیه بچه ها حساسه 

بچه ها هم از ترسشون سالم میارن 

بگو تا تذکر بدن 

بچه ها هم خیلی از معلم هاشون حساب میبرن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ولا زمان‌ما و من حتی الانم هرروز کیک ابمیوه میخورم مریضم نشدم اگه میتونی یه روز شیر بده بهش یه روز شیر موز اینجوری

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

پسرمن ۱۱سالشه یبار نگفته مامان من فلان چیزمیخوام اصلا

شیفت صبح لقمه نون وپنیر یا شکلات صبحانه میزارم با یه دونه کیک و کشمش یاخرما شیفت بعداظهر نهارمیخوره یه دونه میوه هرچی باشه با یدونه بیسکویت