2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218647 بازدید | 1060 پست
تو رو خدا با يه غذايي مثل قورمه سبزي و كتلت شوخي نكنيد!!!آخه رب گوجه تو قورمه سبزي؟؟؟يا سنگدون مرغ ت ...

رب گوجه رو تو کلییی قرمه سبزی فقط نصف قاشق میریزن چدن رنگ خورش تیره و قشنگ میشه قرار نیس دو تا قاشق رب توش بزنی که

همراز سابقم چون تو یه تاپیک گفتم راهپیمایی نرفتم قطع دسترسی شدم کاربریه جدیدمه
من تک ماکارون  ماها درست نکردم  ابتدا آب جوش بیاد ماکارونی میریزم بعد یه کم زردچوبه وروغن ...

وای دستت درد نکنه چقد کامل توضیح دادی ملسی   

خوشحالی یعنی انریکه گوش بدی    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخم مرغ کوکوت کمه روغن کباب شامیتم یا خیای کمه که میسوزه همش...یا شعله ت زیاده

اهان .. چشم عزیزم ممنونم از توجهت گلم

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
مرغ رو با پوست توی آبلیمو و نمک و پیاز و ززدچوبه و فلفل و زعفرون یه شب بخوابون برای مواد داخل شکمش ...

خیلی هم عالیییی مرسی از راهنماییت عزیزمممم😍😍😍😘😘😘

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
من خيلي وقته قورمه سبزي هامو با سبزي خوزستان درست ميكنم خيلي خيلي عالي ميشه.طعم سبزيش بي نظيره. واس ...

خوزستانیا  یه ادویه تند میریزن تو خورشتشون اصلا یه طعم دیگه میده  شما نمیدونین چیه؟ از عطاریا هم یه ادویه به اسم ادویه خوزستانی گرفتم ولی اون نبود.

مرغ رو با پوست توی آبلیمو و نمک و پیاز و ززدچوبه و فلفل و زعفرون یه شب بخوابون برای مواد داخل شکمش ...

۸😍😍

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
تابه م چدن.تو انواع تابه درجه ۱ امتحان کردم. خدا گواهه دقیقا عین مراحلی که میگی رو انجام دادم.نشده. ...

وقتی سیب زمینیت میچسبه و خمیر میشه یعنی نشاسته داره.سیب رو حتما وقتی خلال کردی باید دو سه مین تو اب بزاری یا دو سه بار بشوری.بعد ابشو بگیر و تو روعن داغ سرخ کن.شعله کم باشه اخر سر یکم زردچوبه اصافه کن

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.
بعد همون همون ۳۰_۴۰ ثانیه یا یه دقیقه ای که قاشق میزنم تا بهم بزنم،میبینم چسبیده ن به کف ماهیتابه و ...

بستگی داره توچ مرحله ایی سیب زمینی هاتو میشوری اگ ریز کنی بعد بشوری اصن نشاستش باعث نمیشه ک بهم بچسبن یا له بشن روغنم نمیخاد داغ کنی من روغن و سیب زمینی و نمک و زردچوبه رو هم زمان میریزم

اغااااا  یکی بمن بگه چیکار کنم قورمه سبزیم سیاه بشه و لعاب بندازه😥😥😥😥😥😥 بارها گذاشتمم ک ...

هیچوقت اب ب سبزی اضافه نکن و سبزی و ب اب لوبیا و اضافه کن و یک سیب زمینی ام سالم پوست کن بنداز اخر ک جوشید له کن بریز توش عالی لعاب میندازه اب قزمه سبزیتم یکبار بریز دیگ اب اضاف نکن