2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218645 بازدید | 1060 پست
اغااااا  یکی بمن بگه چیکار کنم قورمه سبزیم سیاه بشه و لعاب بندازه😥😥😥😥😥😥 بارها گذاشتمم ک ...

نه سبزیتو نسوزون تلخ میشه عزیزم تو پیازی ک سرخ میکنی روغن زیلاد بریز ب عبارتی تو روغن بغلطه پیاز واینکه پیازتم تو خورستا هرچی بیشتر باشه لعب دار تر میشه. و همراه پیاز پودر دارچین و رب سرخ کن تیره میشه

برای ینکه سیب زمینی تون پفکی سرخ بشه و هنگام سرخ روغن کم ببره مثل سیب زمینی فست فود بشه اول درشت خلال کنین سیب زمینی رو بعد تو ی قابلمه ابجوش درست کنین داخلشم زردچوبه نمک بریزین بعد سیبزمینی رو 4 تا پنج دقیقه بریزین تو اب در حال جوش بعد در بیارین سرخ کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام کدبانوهای عزیز چه تاپیک عالییی منم عاشق اشپزی و فوت و فنهاشم. میخواستم دستور یه عدسی خیلی خو ...

 من با اطن دستو عدسی درست میکنم بینظیر میشه...اول یه پیاز بزرگ و یه حبه سیر رو رنده ریز میکنیم و با روغن حسابی تفت میدیم تا طلایی بشه.بعد زردچوبه بیشتر و فلفل و رب گوجه و ۱ق چ پودر دارچین و ۱ق چ زنجفیل و ۱ق چ پودر زیره سبز رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم.بعد یک پیمانه عدس شسته و نیم پیمانه بلغور جو یا جوپرک رو اضافه میکنیم و آب میریزیم میذاریم تا حدود ۲ساعت حسابی بپزه و جا بیوفته و غلیظ شه.آخر قبل از سرو کمی نعنا داغ بهش اضافه میکنبم. اگه بجای نصف آب ، آب قلم بریزیم که خییییییلی خوشمزه تر میشه.در کل این مدل عدسی بخاطر ادویه هاش طعم بینظیری داره

نمیدونم مانا استفاده میکنم همیشه

من تک ماکارون  ماها درست نکردم 

ابتدا آب جوش بیاد ماکارونی میریزم بعد یه کم زردچوبه وروغن میریزم بعد زیر شعله ککمتر از حد متوسط میکنم تا آبش سر نیاد البته نه خیلی کم  چون ممکن بچسبه به ته ظرف بعد که ماکارونی از خشکی دراومد و نرم شد  آبکش میکنم یه کم زیر اب نگه دار با دست ماکارونی رو زیر بالا کن تا به هم نچسبه بعد روغن بریز کف قابلمه سیبزمینی ورقه شده یا نون بنداز کف قابلمه  ماکارونی رو بریز تو قابلمه  شعله تقریبا زیاد باشه بعد بخار افتاد تو قابلمه  شعله رو کم کن مایع ماکارونی  رو آماده کن یه کم مایع شل باشه بعد برای که ماکارونی بهم نچسبه چن قاشقش رو بریز تو ظرفی که مایع آماده کردی به هم بزنش تا مخلوط مایع بشه بازم چن قاشق دیگه بریز تو مایع تقریبا بیشتر ماکارونی بریز به ظرف مایع ماکارونی  مخلوطش کن  حالا همشونو  برگردون تو قابلمه  دربش بزار .بزار دم بکشه   روغن هم بریز تو قاشق  بعد بچرخون رو ماکارونیت  یعنی بپاش به همش فقط یه جا ماکارونی نریز

این که گفتم قاشق قاشق بریز میخام که دون دون بشه ماکاردنی بهم نچسبه  چون ماکارونی که دم میکشه بهم میچسبه اینجور فک کنم  دیگه خب بشه حالا امتحانش کن 

این مدل منه خوب میشه ماکارونی هام 😋


رب انار بهش میزنی ..ترش یا شیرین  چقد ؟ رب گوجه که نمیزنی؟

هیچ ربی نمیزنم عشقم . نه رب گوجه نه رب انار . 

سبزی بخاطر اینکه یکی دوساعتی سرخ میشه با شعله ی کم کم اینجوری روغن میندازه و سیاه میشه 

هیچ ربی نمیزنم عشقم . نه رب گوجه نه رب انار .  سبزی بخاطر اینکه یکی دوساعتی سرخ میشه با شعله ی ...

وااا من تا حالو اینجور ندیدم خیلی خوشرنگه سبزی ش چن ساعت پخته  ؟  چقد روغن میریزی برای دو نفر؟

خیلی برام جالبه 

همش میگفتم دیگه قرمه سبزی که ایقد خوشمزه نیس حالا فهمیدم که پس میتونه خوشمزه باشه

شما به پیمونه برای دو نفر چقد لوبیا چقد سبزی میریزید چقد رب ؟

من رب نمیزنم نفس . 

خودمونم دو نفریم 120گرم سبزی میریزم . 

4قاشق غذا خوری لوبیا چیتی

3/4لیوان روغن جامد برای سرخ کردن سبزی 

4تیکه گوشت متوسط و یه تیکه استخوان  


وااا من تا حالو اینجور ندیدم خیلی خوشرنگه سبزی ش چن ساعت پخته  ؟  چقد روغن میریزی برای دو ...

سبزی رو شعله ی خیلی خیلی کم رو شعله پخش کن سرخ میکنم درشم میزارم شعله باید خیلی کم باشه یک ساعت طول میکشه سرخ شه  

بعد پیاز و زردچوبه و گوشت و لوبیا رو تو قابلمه دیگه تفت میدم اب میریزم و سبزی رو اضافه میکنم میزارم با شعله کم 6-7ساعت بپزه . 

زیرش رو خاموش میکنم که روغنش بیاد بالا بعد پخت . 

موقع سرو هم لیمو رو میشورم رو ابجوش میندازه تلخیش بره بعد میندازم تو خورشتم و باز روشنش میکنم با شعله ی کم یک ربع بجوشه 

خانماااای کدبانوی عزیززز🌹🌹🌹 طرز تهیه مرغ شکم پر عالییی هم بگین خواهشاااا🙏🙏🙏

مرغ رو با پوست توی آبلیمو و نمک و پیاز و ززدچوبه و فلفل و زعفرون یه شب بخوابون

برای مواد داخل شکمش اول پیاز تو روغن تفت بده بعد گشنیز و جعفری خرد شده اضافه کن یعد قارچ خرد شده بریز بعد فلفل دلمه ای نگینی بریز بعد رب انار و گردوی خرد شده و زرشک

 همه رو یه تفت بده بریز تو شکم مررغ قشنگ بدوزش پاهاشو بالاشو با نخ به هم ببند


حالا اون موادی که مرغ رو توش خوابونده بودی صاف کن یه مقدارشو بریز تو قابلمه مرغ رو هم بزار توش تا بپزه

وقتی پخت روش کره و زعفرون بمال بزار تو فر تا برشته بشه

همراز سابقم چون تو یه تاپیک گفتم راهپیمایی نرفتم قطع دسترسی شدم کاربریه جدیدمه
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

Gap gpt

shams_zoha | 1 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز