سلام عزيزاي من.تصميم دارم تو اين تاپيك هر چي فوت باحال آشپزي بلدم براتون بذارم.اميدوارم به دردتون بخوره ....خوشحال ميشم فوت هاي شما رو ياد بگيرم.بياييد امشب يه كم تبادل اطلاعات خوشمزه بكنيم🍗🍗🍗.پيشاپيش ممنونم🌺🌺🌺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تابه م چدن.تو انواع تابه درجه ۱ امتحان کردم. خدا گواهه دقیقا عین مراحلی که میگی رو انجام دادم.نشده. ...
وقتی سیب زمینیت میچسبه و خمیر میشه یعنی نشاسته داره.سیب رو حتما وقتی خلال کردی باید دو سه مین تو اب بزاری یا دو سه بار بشوری.بعد ابشو بگیر و تو روعن داغ سرخ کن.شعله کم باشه اخر سر یکم زردچوبه اصافه کن
خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.
بعد همون همون ۳۰_۴۰ ثانیه یا یه دقیقه ای که قاشق میزنم تا بهم بزنم،میبینم چسبیده ن به کف ماهیتابه و ...
بستگی داره توچ مرحله ایی سیب زمینی هاتو میشوری اگ ریز کنی بعد بشوری اصن نشاستش باعث نمیشه ک بهم بچسبن یا له بشن روغنم نمیخاد داغ کنی من روغن و سیب زمینی و نمک و زردچوبه رو هم زمان میریزم
اغااااا یکی بمن بگه چیکار کنم قورمه سبزیم سیاه بشه و لعاب بندازه😥😥😥😥😥😥 بارها گذاشتمم ک ...
هیچوقت اب ب سبزی اضافه نکن و سبزی و ب اب لوبیا و اضافه کن و یک سیب زمینی ام سالم پوست کن بنداز اخر ک جوشید له کن بریز توش عالی لعاب میندازه اب قزمه سبزیتم یکبار بریز دیگ اب اضاف نکن