2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218649 بازدید | 1060 پست
چقد طول آبجوش باشه؟

حدود ٥ دقيقه

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
دستور این کیکتونو بدین چه پفی داره😍

نوشتم تو يكي از صفحات گلم

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوم اقای احد با ۱۷ سال سن ؛ به اندازه ی ۵۰ سال تجربه دازی و کدبانویی :) 

ممنون عزيزدلم😚

يه ذوق مرگي شدم كه نگووو😍😍

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
سلام ترشی میوه چطوری درست کنم

سلام عزیز من روشم یکم فرق میکنه البته کلی هم طرفدار داره

اول میوه ها رو خورد میکنیم مثل هلو آلوچه و زردآلو بعد با مقدار خیلی کم سرکه میذاریم روی شعله ملایم تا میوها نرم بشن از اون ور یه بسته پودر ژله من بیشتر آلبالو وانار میذارم رو طبق دستورش آماده میکنم میذارم تو یخچال میبنده وقتی آماده شد با ترشی که هنوز داغه قاطی میکنم فقط ژله رو کم کم اضافه میکنم که ترش و شیرینش باب میلم بشه


کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
دست همتون درد نکنه/اما بنظرم خیلی چیزها که گفته شده فوت آشپزی نیس/سلیقه هست من که خیلی چیزها رو دوست ...

منم همینجورم 

مثلا دنبالچه گوسفند  که اصلا ما زشت میدونیم بزاریم خورشت اونم جلو مهمون 

خلال پرتقال چجوری درست میکنی مزه بدی نمیده؟،؟؟؟😘😘😘

عزیزم باید چندبار بجوشونیش و هربار ابشو عوص کنی تا تلخیش بگیره .من پنج شیش بار اینکارو کردم.بعدم میذاری تو گلاب و هل یه روزی بمونه خوش عطر بشه بعد  درش میاری میذاری خشک شه یه روز بسشه بعدم با یکم شکر میتونی تفتش بدی

 
عزیزم اینکاری ک میگم رو بکن غیر ممکن بد بشه.اول سیب زمینی هارو خلالی نازک برش بزن دوم اینکه بذار روغ ...

شما درب تابه رو میزارید ؟ له نمیشه ؟

من اول تابه داغ بعد روغن میریزم داغکه شد شعله متوسط رو به زیاد   بعد سیبزمینی میریزم تقریبا کمتر از حجم تابه یه کم که گرما به همه سیبزمینی رسید شعله رو کمتر میکنم وهم میزنم  ولی بدون درب نمک هم میزنم 😋

فیدات هد ندارم دستمال نمیشهبا کش ببندم

ميشه دستمال يا حوله خيس

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز