2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218628 بازدید | 1060 پست
کدبانو های عزیز ..ما یه بیمار داریم که هوشیاری چندانی نداره و بیشتر سوپ باید بدیم بخوره ..اگه میشه چ ...

اینو درست کن تو ی شیشه دربسته ک‌پلاستیکی نباشه ی بلدرچین سالم دو قاشق برنج ایرانی نصف استکان اب بریز درشو ببند محکم‌بزار تو اب جوش ی ساعت بپزه اون گوشت و برنج و اب و میکس کنید بدید میل کنن خیلی مقوی هست

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه من ماکروفر ندارم...بعد دوست دارم برای مهمونی غذاهام داغ باشه...مثلا مرغ و تیکه میکنم تو موادمیخوابونم ب سیخ چوبی میکشم و باید سرخ بشه....وسط مهمونی خب خیلی طول میکشه تا سرخ بشه بعدهمخب برای تعداد زیاد بازسرد میشه چیکارکنم؟

عزیزم منم راهنمایی میکنید اشپزیم سرتاپا اشکال داره  ۱ خورشتام قیمه و ابگوشت یا رنگ ندارن یا رن ...

برای اینکه رنگ ربتون خوب بشه بایدرب وتف بدید زردچوبه هم فراموش نشه حبوباتی که زودمیپزن زمان پختشون باید کمتر باشه برای برنج هم به اندازه دو بند انگشت آب بریزوروی حرارت بالا آب برنج جمع بشه ازدم‌کنی استفاده کن اگربرنجتون خشک شد یه مقدارآب روش بریز 

دنیا هم هیچ، و کار دنیا هیچ

پنیرک یا گل بنفشه رو از عطاری بگیرید با شکر اسیباب کنید این اصلشه حالا شیره نبات رو بریزین اول تو ل ...

پنیرک یا گل بنفشه؟ کدومشون؟  

به چه می اندیشی؟ نگرانی بیجاست عشق اینجا و خدا هم اینجاست لحظه ها را دریاب...
ممنون گلم همیشه اب خورشتام انقد زیاد میشن مجبورم ساعت ها بجوشونم برنجم از روی برنج انگشتمو میزارم تا ...

قابلمه برنجت کوچیک نباشه....برنجتو یکی دو ساعت بخیسون،بعدم سه چهار بار بشورش...واسه پخت بستگی به برنج داره،مثلا من مثلا سه پیمونه برنج،چهار پیمونه آب...زیرشم از همون اول کم میکنم...دو سه سریم همش میزنم

بعضی از برنجاها نسبتشون مساویه،مثلا سه پیمون برنج،سه پیمونه آب...معمولا هم همون روش اولی جواب میده