2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218634 بازدید | 1060 پست
دستورشو لطف میکنید؟

پنیرک یا گل بنفشه رو از عطاری بگیرید با شکر اسیباب کنید این اصلشه

حالا شیره نبات رو بریزین اول تو لیوان بعد همین مواد و ک گفتم با اب قاطی کنین هم بزنین تا بنفش بشه از صافی یا ترجیحا پارچه ردش کنین بریزین تو لیوان ب مقدار لازم این مواد میاد رو شیره نبات چند طبقه میشن یعنی با هم قاطی نمیشه بعد تخم شربتی و گلاب اخر اب و یخ 

اگه اب سرد باشه ابی میشن 

اگه یکم لیمو توش بریزی صورتی میشن 

با اب گرم بنفش 

و اگه یکم زعفرون بدی سبز قشنگی میشه 

خدایا خودت مراقب هدیه ای که دادی باش👶🏻🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بده دستورشو عزیزم[/QUOTE]

[QUOTE=65287385]دستورشو لطف میکنید؟

حالا شیره نبات رو بریزین اول تو لیوان بعد همین مواد و ک گفتم با اب قاطی کنین هم بزنین تا بنفش بشه از صافی یا ترجیحا پارچه ردش کنین بریزین تو لیوان ب مقدار لازم این مواد میاد رو شیره نبات چند طبقه میشن یعنی با هم قاطی نمیشه بعد تخم شربتی و گلاب اخر اب و یخ 

اگه اب سرد باشه ابی میشن 

با اب گرم بنفش 

پف كيكم چطوووره😍😍؟؟

هركي راز اين پف عالي و گنبدي نشدن كيك رو خواست درخدمتم

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
بده دستورشو عزیزم[/QUOTE]

اگه اب سرد باشه ابی میشن 

با اب گرم بنفش 

🙏[/QUOTE]

اگه اب سرد باشه ابی میشن 

با اب گرم بنفش 

پودر هل دیگه آره؟

بعله عزيزم

من هل درسته ميخرم تو هاونگ سنگي كوچولو ميسابمش

عطرش تو خودش حفظ ميشه😍

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

موقع پخت خورشت.ابتدا پیازهارو خوردکنیدوداخلقابلمه بریزید وبدون اینکه روغن بریزید بذارید یکم آب پیاز کشیده بشه روی حرارت بعدش روغن بریزید و بلافاصله گوشت (که قبلش باکمی آب و کمی زردچوبه و فلفل سیاه بپزید و بعد آبکش کنید تا آب از گوشت خارج بشه و از آب گوشت داخل خورشت استفاده بشه)رو بریزید و تفت بدین .موقع اضافه کردن رب تو هرغذایی ربو چنددقیقه تفت بدین تا بوش بلند شه .مزش عالی میشه

دلم کمی آرامش میخواهد دراین هیاهو.......  
سلام ترشی میوه چطوری درست کنم

میوه های سیب و آلو زرد و قرمز و سیاه و آلبالو و گیلاس و هلو و شلیل و زردآلو.همه رو هسته بگیرو خرد کن.+ دو سه لیوان سرکه و نمک بپز.بعد یک لیوان رب انار و مقداری شکر و جوهر لیمو اضافه کن. عااااااالی میشه😋😋😋😋😋

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
پف كيكم چطوووره😍😍؟؟ هركي راز اين پف عالي و گنبدي نشدن كيك رو خواست درخدمتم

نیکی و پرسش خوب بفرمایید.کلاس میذاری بعد مارو حریص میکنی   

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....
وقتي برنجتون رو آبكش كرديد روش آب سرد نريزيد قد نميكشه☺️

واقعا؟ مطمئنید؟ آب گرم بریزیم؟

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
نیکی و پرسش خوب بفرمایید.کلاس میذاری بعد مارو حریص میکنی    

منظورتو نفهميدم عزيزدلم... گفتم شايد مشتاق نباشين

آخه همش ميام اين تاپيك پست ميذارم😆

این سیب زمینی ها برا تزیین مرغ فکر خوبیه

سیب زمینی ها رو با چه قالبی ستاره درآوردین؟؟

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
واقعا؟ مطمئنید؟ آب گرم بریزیم؟

بعله روش امتحان شده ست

ترجيحا آب نريزيد اگه ربختيد آب ولرم باشه نه داغ و گرم نه سرد