2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218632 بازدید | 1060 پست

[QUOTE=65292940]عزیزم بعضی چیزا رو جون ندیدیم عجیبن ولی کسایی ک‌امتحان کردن و تأیید میکنن نشون میده نتیجه خوبه مثل ...[/QUOTE]

اتفاقا يبار يجا خوردم قورمه سبزيش خوشمزه بود بعد ميزبان گفت توش رب ريختم.

ولي خوب من هميشه غذاها رو با دستور اصليشون ميپزم.

یه روز خوب میاد

تو سس بشامل برای لازانیا خامه بریزید عالی میشه...پودر سیر و ‌ادویه ی لازانیا رو هم کمی داخل سس بریزید با فلفل قرمر کمی.. از معجزه ی خامه و سس مایونز  توی مواد جوجه غافل نشید عالی میشه...تو کباب تابه ای کمی سماغ بریزید تو موادش خوب میشه...تو قیمه زعفروون و گلاب یادتون نره...مرغ و بعد از پخت وقتی خواستید سرخ کنید توی پودر سوخاری و تخم مرغ بغلطونید و بعد سرخ کنید...بعد توی سس که شامل رب سرخ شده  و کمی سس گوجه و سس تند...کمی زعفرون...چند پر پوست پرتقال..و پدر سیر و فلفل دلمه ا ی هست میزاریم تا حسابی خوشرنگ بشه...ت۶دیگ  های خوشگل رو با ماست چکیده و زعفرون  و تخم مرغ طرح بدید کف قابلمه و بعد برنج بریزید...کنجد  کف قابلمه برای تهدیگ عالی میشه.... وقتی ماکارانی درست می کنید یک عالمه سیب زمینی مکعبی رو درشت خرد کنید و سرخ کنید و ده دقیقه پخت آخر تو قابلمه ماکارانی بریزید  عالی میشه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام حدیث جان😘😘 من خوزستانم از اون سیاه چرب و چیلیا درست میکنم وای ی کم ربم میزنم و رب انار البته

سلام گلم

راستش من رب نزدم تا حالا 

این بار یه کوچولو میزنم ببینم چطوری میشه 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
عزیزم از رب روژین یا خونگی استفاده کن رنگش عالیه.تو خورشت یکم با روغن تفتش بده ولی سیاه نشه.آبگوشت ر ...

ممنون گلم از راهنماییت دقیقا یکم واسه اشپزی تنبلم و حس میکنم یه کاره زورکی هست برام ومشکل دوم زیاد وقت نمیزارم دوست دارم سریع تموم شه ولی انقد ازشوهرم کناییه شنیدم تصمیم دارم دیگه غذاهای با کیفیت درست کنم که حداقل ایراد باشن ازاین به بعد حتما باصلوات اشپزیمو انجام میدم

عزيزم موقع آبكش كردن روشون آب ميريزي؟ احتمال زياد از اونه

يعني برنجو آبكش ميكنيم نبايد روش آب بگيريم؟!

فقط بريزيم تو آبكش و بعد از گذاشتن ته ديگ مورد نظر بر گردونيم تو قابله و روش روغن يا روغن آب بديم؟!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
ممنون گلم از راهنماییت دقیقا یکم واسه اشپزی تنبلم و حس میکنم یه کاره زورکی هست برام ومشکل دوم زیاد و ...

آفرین ممنونم.

واقعا عذایی که هول هولکی باشه و با لذت درست نشه خوب نمیشه‌.غذاهای نذری و دیدین چه عالیه بخاطر عشق درست کردنشونه.تو هم کدبانویی ولی یکم سردی با آشپزی.یکم پیش برو عاشقش میشی

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
يعني برنجو آبكش ميكنيم نبايد روش آب بگيريم؟! فقط بريزيم تو آبكش و بعد از گذاشتن ته ديگ مورد نظر بر ...

دقيقا عزيزدلم☺️

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

من کناد کباب تابه ایی یه سس هم درست میکنم

گوجه رو رنده میکنم با روغن سرخ میکنم نصف قاشق رب میزنم بهش نخود فرنگی ک پخته شده رو میریزم داخلش 

بعد یه استکان اب جوش میریزم و کباب ها رو میزارم داخلش چندتا قل بزنه 

سیب زمینی هم سرخ میکنم واسه کنارش 

عالیهههههه یه بار امتحان کنید 

وقتی کباب تابه ایی دارید روی برنجتون کره بندازید 

و البته تو مواد کباب تابه ایی تون کمی سماغ بزنید

حس کباب کوبیده میده😂😂😂

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

منم بگم 

مرغتونو هنیشه پنج دیقه با پیازو زردچوبه بجوشونینو آبکش کنید،بعد شروع به پخت کنید...هم هورموناش خارج میشه تا یه حدودی...هم بوی بد مرغ از بین میره...

توی کباب شامی یکی دوتا هویج رنده کنید عالی میشه

ماهیو از صب تو سیر رنده شده و نمک و زردچوبه و فلفل و تمبر هندی بخوابونید معرکه میشه

رب ماکارونی و انواع خورشتارو جدا سرخ کنید بعد به پیازداغتون اضافه کنید..بسیاااار خوشرنگ میشه

لپه قیمه رو حتما پنج شش دیقه بجوشونین،یه کف خیلی کثیف میاد رو آب...بعدم آبکش کنید...

تو مواد فلافلتون حتما آب و بکینگ پودر بریزین

هر غذایی که توش گوشت چرخ کرده داره تو ش پیازو رنده کنیدو قاطیش کنید...بعد شروع کنید به پخت غذاتون

سیب زمینی آبگوشتو با پوست بندازین...طعمش زمین تا آسمون متفاوته....

امیدوارم بدردتون بخوره

[QUOTE= 65292940 ]عزیزم بعضی چیزا رو جون ندیدیم عجیبن ولی کسایی ک‌امتحان کردن و تأیید میکنن نشون مید ...

دستور اصلی ک همیشه درست ترینه ولی بعضی چیزا جزء فوت کوزه گری ان

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...
ربت رو همیشه بازرچوبه سرخ کن دیگه سیاه نمیشه اب غذاتم ب اندازه باشه ک کلی الکی نجوشه تا ابش کم بشه&n ...

ممنون گلم همیشه اب خورشتام انقد زیاد میشن مجبورم ساعت ها بجوشونم برنجم از روی برنج انگشتمو میزارم تا بنداول بعد نمک میزنم و زیرشو زیاد میکنم بجوشه وقتی به قل قل افتاد زیرشو کم میکنم درشم ازاول نمیزارم تو  ابش خشک شه  و بعدم دمکنی میزارم ولی نمیدونم مشکل کجاس بازم یروز شفته میشه یروز خشک