2777
2789
عنوان

کلومیفن و بارداری

273 بازدید | 13 پست

دوستان کسی بوده تنبلی داشته باشه کلومیفن و اوابوست بخوره همون بار اول باردار بشه؟

تنبلیتون چه حد بود؟قبل استفاده از کلومیفن فولی سایز مناسب داشتین یانه؟

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکم تنبلی داشتم درحد ۸نهایتا۱۰روز عقب میوفتاد  یه ماه کلومیفن خوردم باردار نشدم ماه دوم نخو ...

فولی روز 12 سایزش چند بود؟

من سرموقع هم پری میشدم از وقت اقدام زودتر از موعدم پری میتد گاهی دوبار تو یک ماه 

یه سقطم داشتم😔

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
من کیست داشتم بعد 2ماه رفع شد دکتر برام عکس رنگی نوشت همون ماه هم کلومیفن استفاده کردم و باردار شدم ...

پس شما تنبلی نداشتی فقط کیست داشتی

دوستان برای منم دعا کنید باردار بشم

ایشااله که خیلی زود باردار میشی و کنجد کوچولوت میاد تو دلت برا منم دعا کن

البنه شوهرمم ضعیف بود 2ماه تحت درمان بود

انشااله که نی نی کوچولوتو خیلی زود بغل میگیری

من یه ماه اقدام کردم شد و سقط شد ماه قبلش میخواستم اقدام کنم دوبار پری شدم بعد سقطم دوبار پری شدم الان دکتر اینو داده گفت ضعیف شدی احتمالا

سونوهم رفتم میگفت کیست نداری یه خورده ضعیفی 

انشااله که نی نی کوچولوتو خیلی زود بغل میگیری من یه ماه اقدام کردم شد و سقط شد ماه قبلش میخواستم اق ...

ممنون عزیزم😘😘😘😘

ان شالله باردار میشی خیلی خودتو تقویت کن

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️
فولی روز 12 سایزش چند بود؟ من سرموقع هم پری میشدم از وقت اقدام زودتر از موعدم پری میتد گاهی دوبار ت ...

من تو ۱۶ سالگی متوجه شدم ک پلی کیستیک دارم 

همون موقع دکی بم گف ازدواج ک کردی اصلا نباس قرص بخوری 

همیشه ورزش کن و به هیچ وجه چاق نشو

سال اول هم اقدام کن برای بارداری

برای بارداری سونو انجام ندادم چون ورزش میکردمو لاغر بودم گفت راحت تر باردار میشی

شما هم ورزش کن حتما خیلی تاثیرمقبت داره

میوه و سبزیجات زیاد بخور 

من تو ۱۶ سالگی متوجه شدم ک پلی کیستیک دارم  همون موقع دکی بم گف ازدواج ک کردی اصلا نباس قرص بخ ...

آخه من چاقم نیستم وزنم نسبت به قدم متعادله فقط یه مقدار زیر چونم موی زاید دارم همین حتی آز و سونو هم مشکلی نداره نمیدونم چرا اینجوری هستم

از اینکه بعد اقدام دوبار گاهی درماه پری میشم نگرانم

میترسم این ماه که کلومیفن میخورم باز وسطش پری شم و همش بی نتیجه بمونه😔پری هام منظم بود از وقتی اقدام کردم روز تخمک گذاریم پدی میاد خستم کرده

فقط یه ماه نیومد اونم سقط شد بی دلیل

سلام

من اوایل ازدواج باسونومتوجه شدم تنبلی تخمدان دارم پریودام باتاخیرده روزه انجام میشدیه دوره هم باآمپول پروژسترون پریودشدم ازسومین ماه بعدازدواجم دکترواسم قرص کلومفین شبی یکی به مدت پنج شب نوشت که پنج ماه همین روندوادامه دادم ماه هشتم بعدازازدواج شبی دوتاکلومفین تاپنج شب نوشت ماه نهمم شبی دوتاکه ماه دوم جواددادوباردارشدم بچم پسرشد

الان میخوایم اقدام کنیم واسه بچه دوم دکترواسم شبی سه تاکلومفین ازشب سوم پریودی به مدت پنج شب قرص دگزاروزی یک دوم.کپسول ملکه عسلوجنسینگ روزی یکی ویتامین ای روزی یکی متفورمین روزی یکی آمپول اف بازویی ازروزپنج پری تاروزده پری روزی یکی دوتاآمپولم واسم نوشت واسه آزادشدن تخمک روزسیزدهم وچهاردهم پریودی

بنظرتون ممکنه این ماه باردارشم؟