2777
2789
عنوان

خانواده شوهر خيلي مذهبي

| مشاهده متن کامل بحث + 5379 بازدید | 88 پست

من هم مثل تو پدر شوهرم فوق العاده مذهبی ولی خشک نه در شوهرم حتی کلیپی ک توش زن باشه نمیبینه  در طول سال همش روزه نماز ظهر و عصر و عصر جدا و طولانی همراه با دعا  مسجد همیشه ولی شوخم هم هست مادر شوهرم اوایل بهم میگفت چادر بپوش یا روسریتو بیار جلو من اصلا گوش نکردم الان خودش ک کلیپس میزاشت زیر روسری دیگه نمیزاره موهاشم اکثرا معلومه کلا همه اپدیت شدن با منم مسکل ندارن خیلی هم دوسم دارن باهام راحتن  عروس جدیدمون ک قراره بیاد مثل منه 

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
من خانواده نامزدم مذهبین ولی من سعی میکنم سخت نگیرم ولی خب ساده تر لباس میپوشم و  رعایت میکنم ب ...

منم همينكارو ميكنم ☺️

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مام تو یه ساختمون زندگی میکردیم جاریا خونواده شوهر همه یه مدل بودن 

خیلی اذیت شدم چندسالی ک اونجا زندگی میکردم واقععا سخت بود 

ما از شهر دیگه فرهنگهامونم زمین تا اسمون فرق داشت 

خداروشکر شوهرم خیلی خوب بود  ک تونستم چند سال اونجا زندگی کنم 

اونا ب حجابم کار داشتن زندگی سختی بود 

الان خداروشکر از اونجا اومدیم شهرمون 

انگار از زندان ازاد شدم 

من هم مثل تو پدر شوهرم فوق العاده مذهبی ولی خشک نه در شوهرم حتی کلیپی ک توش زن باشه نمیبینه  در ...

همين كه خشك نيستن و به سليقه و عقايد شمام احترام ميذارن خيلي خوبع

مام تو یه ساختمون زندگی میکردیم جاریا خونواده شوهر همه یه مدل بودن  خیلی اذیت شدم چندسالی ک او ...

پس شمام دقيقاً شرايطت عين من بوده

خوش ب حالت الان 😄

اوهوم واقعا سخته  

هرچی گفتی دقیقا منم!!! بجز زندگی کردن تو یه ساختمون. همسرم هم دقیقا امروزیه. منم رعایت میکنم شالمو میکشم جلو اونجا که میرم. اونجا زیاد لاک نمیزنم. باز گاهی معذبم البته الان بهترم.قبلا بیشتر بود. الان دیگه یجوری میدونن که من همینم

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه
شما همسرتو دوسداری و خداروشکر راضی پس بخاطر همسرت  سعی کن خانوادش رو بپذیری   درسته که مذ ...

ممنون از راهنمايي خوبت دوستم

من الان چادریم و مذهبی 

قبل از ازدواج با همسر الانم یه خواستگار داشتم  و خانواده به شدت مذهبی بودن  و من هم  اونموقع محجبه نبودم   پسرشون با اینکع مذهبی بود منو دوست داشت   ماهم آشنایی طی کردیم  تو اون دوران به حدی پدرشون و  خود خانوادش عنق و خشک بودن  من از دین زده شده بودم  مثلا دختر 5 سالشون رو چادر سر میکردن و اگر نمیپوشید یا روسریش میوفتاد پدره دادو بیداد میکرد  عفت کلام هم نداشتن  به همین دلیلا قیدشون رو زدم ولی بعد این موضوع با استادم آشنا شدم که  از یه خانواده پولدار بود و رقاص ولی کم کم تو اون خانواده  از طریق یه آشنا عاشق دین شده بود  ایام محرم  ایشون کمکم کردن منم تو ماه محرم چادری ونماز خون شدم  

رفتار اسلامی هم باید جلب کننده باشه نه خشک

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن
هرچی گفتی دقیقا منم!!! بجز زندگی کردن تو یه ساختمون. همسرم هم دقیقا امروزیه. منم رعایت میکنم شالمو م ...

خوبه باز ديدم همدرد دارم دلگرم شدم، خودم تنها نيستم كه اين شرايطو دارم 😥ديگه بايد تحمل كرد و سعي كنيم تفاوتا رو كم كنيم

لااقل تو ظاهر

من انقد حرصم میگیره به تیپ ظاهر کسی نظر میدن شخصی ترین چیز و اولین حق ی نفر تصمیم برای نوع پوشش هست .استارتر خاهشا بخاطر کسی ماسک نزن هز جور عشقت میکشه باش اونجوری که باهاش حس خوب داری .😊

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم

استارتر من دقیقا این شرایطو دارم

عزیزم خودسانسوری می کنم خودسانسوری

من حتی به خیلی چیزایی که اونا معتقدن هم معتقد نیستم اما ابدا بهشون نمیگم

فقط میگم بله بله حق باشماس

حوصله شر ندارم

ڟاهرمم که بخاطرشون خیلی رژای جیغ نمیزنم

مانتوهام یکم رعایت میکنم

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
خوبه باز ديدم همدرد دارم دلگرم شدم، خودم تنها نيستم كه اين شرايطو دارم 😥ديگه بايد تحمل كرد و سعي كن ...

آره والا هرچی نوشتی حس کردم خودم نوشتم. ولی مهم اول شوهر آدمه که باهم تفاهم دارید و اونجوری قبولت داره. اما اونجا ک میری تا حدودی رعایت کن. هم اونا کم کم کنار میان هم تو عادت میکنی

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه