2777
2789

اینو از همین اول بگم که من حرف دیگران اصلا برام مهم نیست و هرکاری که خودم صلاح بدونم با توجه به شرایط زندگیم انجام میدم. مثلا من ۲ ساله ازدواج کردم خاله های شوهرم هر سری میگن بسه دیگه بچه بیار ما نوه خواهر میخوایم ما بچه دلمون میخواد. خیلی جدی و با اصرار میگنا درصورتی که من به شخصه هیچوقت به هیچکس نمیگم همچین چیزی رو. اصلا شاید یکی شرایط مالیش اوکی نباشه شاید یکی میخواد و بچه دار نمیشه مشکل داره ممکنه ناراحت بشه با این حرفا حالا من ک خودم چند وقته تو فکرم و میخوام اقدام کنم هیچکس نمی‌دونه فقط به یکی از دوستام گفتم هر سری باهاش حرف میزنم اولش میگه حالا من نمیخوام دخالت کنم و توی دلت رو خالی کنم ولی زوده سخته هزینه هاش سنگینه، از الان زیر بار مسئولیت بچه نرو، من هی دوستانه باهاش حرف میزنم میگم ما فکرامونو کردیم و معلوم نیست آدم با اولین اقدام سریع باردار بشه که ممکنه چندماه طول بکشه. باز دفعه بعد همون حرفو میزنه آره بچه از الان زوده ولکن نمیخواد فلان

تاپیکم فقط جنبه ی درد دل داره، کاش آدما یادبگیرن دخالت نکنن هرکس با توجه به شرایط زندگی خودش تصمیم میگیره من نمی دونم چرا هی هر سری به من میگه فکراتو بکن بیشتر فکر کن!! بابا من فکرامو کردم دیگه

از طرفی میدونم حسود هم هست بعصی وقتا فکر میکنم شاید از حسادت اینو میگه چون خودش شرایط زندگیش جوری نیست الان بتونه بچه دار بشه ولی خب ب هرحال تصمیم گرفتم دیگه راجع به این موضوع باهاش حرفی نزنم اصلا که باز بخواد دخالت کنه 

😪

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○