2777
2789
عنوان

خانواده شوهر خيلي مذهبي

| مشاهده متن کامل بحث + 5377 بازدید | 88 پست
آره این اصطلاح رسیدن و ....خیلی بکار میره آدم یه جوری میشه و الا منم قصد جسارت ب شما نداشتم

من توهيني به هيچ عقيده و نظري نكردم ...

من مادر خودم چادري بودن ... اما خلق و خوها متفاوته توي هر آدمي.

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

من هر وقت میرم پیش اونا رعایت میکنم همشونم راضی ان گرچه دخترای خودشون که شوهر میکنن یکی یکی تیپا دار ...

دقیقاً

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه الان يادم نيفتاده گفتم همسرم خيلي خوبه دوسش داشتم كه باهاش ازدواج كردم الانم كاملا راضيم و خوش ...

هر مدلی هستن برای خودشونن شما و همسرتون از زندگی خودتون لذت ببرید و براتون اهمیتی نداشته باشه

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

من خانواده نامزدم مذهبین ولی من سعی میکنم سخت نگیرم ولی خب ساده تر لباس میپوشم و  رعایت میکنم به احترامشون

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

یجای حرفت گفتی شوهرم باهاشون فرق داره اخلاقش خوبه از هر نظر 

چرا واقعا این بدخلقی دیگرانو میچسبونید به اسلام؟!؟!

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

بهرحال شما میدونستید دارید با اینجور خانواده وصلت میکنید 

دقیقا یکی از دوستانم مثه شما با خانواده مذهبی همسرش تو یه ساختمون بودن ولی این خانم فوق العاده قرتی و اهل عملو جراحی و ارایش بود 

متاسفانه بعد دوسال طلاق گرفتن 

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

شما همسرتو دوسداری و خداروشکر راضی پس بخاطر همسرت  سعی کن خانوادش رو بپذیری  

درسته که مذهبین و خشکن اونطور که شما میگی 

اونها هم بخاطر ظاهر شما شما براشون نامعقول جلوه میکنی 

درکنار تفاوتها همدیگرو بپذیرید بهشون نشون بده که  تفاوتها باعث  این نمیشه که شما از اونا بدتون بیاد و اوناهم همچین حقی رو ندارن 

من خودم با خانواده همسرم  بخاطر تفاوت فرهنگی  که داشتیم  سعی کردم خودم باشم ولی تاحدودی باهاشون کنار اومدم و اوناهم سعی کردن به مرور درکم کنن 

البته اوایل جنگ و جدل راه افتاد

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن