2777
2789
عنوان

خانواده شوهر خيلي مذهبي

| مشاهده متن کامل بحث + 5377 بازدید | 88 پست
روزی ک قرار بود ب م اونجا زندگی کنم از شوهرم پرسیدم بیشتر در مورد حجاب و خوادش بگه شوهرم گفت خونواده ...

منم كاملاً زده شدم

از بس بد ميگن ... تلخ ميگن ...

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه خودت باش و به انتخاب و سلیقه و کسی که هستی احترام بگذار و همینطور هم برای بقیه باش . چند رنگ بودن باعث میشه چند سال دیگه کلا فراموش کنی کی هستی

دوست عزیزم اگر با عقیده من مخالفی و کامنتم رو نمیپسندی حق با شماست 😉  
منم 😔😔 چقدر سخته اين شرايط

من وقتی فقط خودشون هستم مشکلی ندارم تقریبا

اونا هم کمی کوتاه اومدن

مشکل وقتیه که دوستام یا خانوادهخودم بیان خونمو

جلوشون خجالت میکشم

من پیش خانواده خودم حجااب ندارم یا نهایتا یه شالی بندازم سرم اما پیش برادرای همسرم چادر رنگی سرمیکنم

یه بار خواهرم این صحنه رو دید و خیلی خیلی بهم خندید🙈🙈🙈🙈🙈

در کل این روزها هم بگزرد

سخت نگیر دوستم

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
وای یاد یه چیزی افتادم خانواده شوهر منم خیلی مذهبی ان ماه رمضونا پدرشوهرم هرر روز میاد هی میگه روز ...

پدر شوهرم ی سره میومد ماه رمضون میگفت چرا مسجد نمیری قرایت قران 

یا هر شهادتی ک میشد میومد میگ۴ت چرا فلان حا روضه اس نرفتین 

شوهرم خودش هیتی و خیلی اهل روضه نمازه ولی هیچوقت اذیتم نکرد با این چیزا 

وای یاد یه چیزی افتادم خانواده شوهر منم خیلی مذهبی ان ماه رمضونا پدرشوهرم هرر روز میاد هی میگه روز ...

عين پدر شوهر من

دونه دونه ميپرسه نماز خوندي؟ نه يه بار نه دو بار، ده بار ميگه، طرفو كفرشو در ميارن ديگه از بس ميپرسن

تو دوران عقد برا نماز صبح هر شب كه اونجا بودم ميومدن دم در اتاق ما در ميزدن كه پاشين نماز بخونين !

بدم ميگن ... بد

من وقتی فقط خودشون هستم مشکلی ندارم تقریبا اونا هم کمی کوتاه اومدن مشکل وقتیه که دوستام یا خانواده ...

اميدوارم به خير بگذره دوستم ☺️☺️😍

چقدر شوهرت كار خوبي كرده... من فعلا سه ساله تو يه ساختمونم باهاشون خيلي دلم ميخواد جدا بشم كلا اخ ...

اگه امکانش هست حتما جدا شین ارامشی ک توزندگی الان دارم اصلا قابل مقایسه نیست با اون‌موقع بخدا اخراش هر روز قلبم درد میکرد حالم بد بود از وقتی اومدم شهرمون با اینکه هنوز شرایط زندگی و کار خوب جور نشده بر امون ولی اصلا ی بارم قلب درد سراغم نیومده 

اونجا همش فک میکر م سکته قلبی بهم نزدیکه دور از جونتون 

اميدوارم به خير بگذره دوستم ☺️☺️😍

ایشالله بخیر میگزره

چند وقتع ازدواج کردین؟از اولش اونجا زندگی کردی؟

دوقته،

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
اگه امکانش هست حتما جدا شین ارامشی ک توزندگی الان دارم اصلا قابل مقایسه نیست با اون‌موقع بخدا اخراش ...

انشاالله تو زندگيت از اين به بعدم هميشه آرامش باشه 😍

واسه منم دعا كن

انشاالله تو زندگيت از اين به بعدم هميشه آرامش باشه 😍 واسه منم دعا كن

انشالله زندگیتون همینطوری ک میخواین ب بعد پیش ب ه 

فقط دوستم پیششون سعی کن رعایت کنی نه بخاطر اونا بخاطر ارامش خودت اونا ک اگه چیزی حالیشون بود از دین و ایمان اینقد اذیت نمیکردن

ما مجبوریم ب فکر خودمون باشیم من تنها بودم همه چیو میریختم تو خودم اللن میگم چقد حرص ب خودن دادم واقعا برا چیزای و حرفای بی ارزش 

منم همینطورم و تقیه پیشه می کنم. البته خانواده همسر من فوق مذهبی ن اما کاری ب کار کسی ندارن. حتی ی بارم ندیدم غیبت و بدگویی کنن. بخاطر این اخلاقای خوبشون منم پیش اونا مراعات می کنم و چادر میذارم.