2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

102 بازدید | 9 پست

2 سال وقت دارم کنکورم 406

تو این 2 سال چجوری بخونم؟

یه سال دهم و نصف دوازدهم بخونم

سال دیگش یازدهم و نصف دیگه دوازدهم؟

امسال یازدهم ترمیم کنم سال بعدش دوازدهم؟

راهنماییم کنید رتبه خوبی میخوام زیر 2000

...Life goes on

عالیه بهترین موقع شروع کردن از یازدهمه نه عزیزم همین پایه ی خودتو بخون ازمون ختما شرکت کن و حتما برای نهاییت خوب بخون وقتتو با کلاسای الکی پر نکن ی مشاور خوب ی ازمون خوب و کتابایه خوب کافیه اک برای ریاضی خپاستی کلاس بری تست حیدری تشریحی و نهایی کرمی زیست الا رایگان داره فامیلی استادرو یادم نیست اما ی استاد داره عالیه

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم روزانه نرو که محروم بشی لااقل دانشگاه آزاد بزن بعد انصراف بده

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم 

عه همین کار و میکنم پس مرسیییی❤

تو یک سال زمان خوبی داری برای قبولی رشته های تاپ

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم 

ن خودم میخوام 406 کنکور بدمتو یه سال نمیتونم رتبم و ب زیر 1000 برسونم

ممکنه بعد از یک مدت خسته بشی ..البته من خودمو در نظر میگیرگ

دو سال فرسایشه..

اما انشالله شما پر اراده باشی عزیزدلم