2777
2789
عنوان

نحوه خواندن نماز آیات

315 بازدید | 11 پست

بعد از نیت، تکبیر بگوید و یک حمد و سوره تمام بخواند و به رکوع رود و سر از رکوع بردارد، دوباره یک حمد و یک سوره تمام بخواند، باز به رکوع رود، تا پنج بار این کار را انجام دهد، بعد از بلند شدن از رکوع پنجم دو سجده نماید و برخیزد و رکعت دوم را مانند رکعت اول به جا آورد و تشهد بخواند و سلام‏ دهد.

2- بعد از نیت و تکبیر و خواندن حمد، آیه ‏های یک سوره را پنج قسمت کند و یک قسمت از آن را بخواند و به رکوع رود، بعد سر بردارد و قسمت دوم از همان سوره را (بدون حمد) بخواند و به رکوع رود و همین طور تا پیش از رکوع پنجم سوره را تمام نماید و بعد به رکوع رود و رکعت دوم را هم به همین صورت به جا آورد

التماس دعا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خانوما تا ساعت 1 و 43دقیقه که ماه باز میشه فرصت دارید نماز ایات بخونید

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوما تا ساعت 1 و 43دقیقه که ماه باز میشه فرصت دارید نماز ایات بخونید

وای من متوحه نشدم خیلی کتابی نوشتی ادم گیح میشه

من دو رکت میخونم تو هر رکعت بعد حمد و اخلاص رکوع میرم تا پنج بار

تیکر تولد یکسالگی پسرگلم هستش  
وای من متوحه نشدم خیلی کتابی نوشتی ادم گیح میشه من دو رکت میخونم تو هر رکعت بعد حمد و اخلاص رکوع می ...

خب همینه دیگه گلم