2777
2789
عنوان

حس میکنم برادر همسرم در خطر انحراف تو سن کم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 80 پست
درسته. ولی بنظرم کار از مشاوره گذشته باید خودمون یه کاری کنیم دور شن از هم. زنه ول کنش نیست.

اینجور ارتباط هیچ توجیهی نمیتونه داشته باشه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
شوهر تو ک نیس اینهمه هول و بلا برداشتی وله که

اره ولی بنظرت بی تفاوت باشم؟ بابا گناه داره بچست نمیفهمه. زندگیش تباه میشه. وجدانم قبول نمیکنه بی تفاوت ازش رد بشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میره  خونه زنه چند ساعتی میمونه. صد در صد رابطه جنسی دارن.

وای وای

اگه مطمئنید ارتباطشون تااین حد هست من حرفی برای گفتن ندارم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
هیچ نتیجه ای هم جز تباهی نداره بنظرم.

اونکه بله 

ولی چی شده که این دوتا به هم رسیدند؟اصلاً کجا چه جوری همدیگه رادیدند؟

اره ولی بنظرت بی تفاوت باشم؟ بابا گناه داره بچست نمیفهمه. زندگیش تباه میشه. وجدانم قبول نمیکنه بی تف ...

دیگ خودتو ب ابو اتیش نزن یا شوهرتو پی دردسر نفرست ک بره زهره چشم بگیره اونوخ دشمن شوهرت میشن چون میدونی ک اون زنا هرجایین صدتا مرد پشتشونو یهو میگیرن احتمالا برادرشوهر قافیع رو وا داده زنه آدرس پدرشوهرتینارو میدونه یا خیلی چیزای دیگ اونوخ برای شما شر میشه

من قرار بود یه (بوس) کوچولو باشم, ولی بابام اصرار کرد 😊👼
دیگ خودتو ب ابو اتیش نزن یا شوهرتو پی دردسر نفرست ک بره زهره چشم بگیره اونوخ دشمن شوهرت میشن چون مید ...

منم از همین میترسم. امروز به همسرم میگفتم نکنه ادرس ما رو داشته باشن بیان بلا سرمون بیارن. اما مطمعنم برادرش اطلاعات زیادی داده به زنه. 

حالا نظرتون چیه یه نفرو بفرستیم فقط برار همسرمو بزنه و بترسونش و ببریمش روستایی و جایی. ولی میترسم بعد یه مدت زنه پیداش کنه و رابطشون جدی تر شه. باید یه کار کنیم زنه دست از سرش برداره.

منم از همین میترسم. امروز به همسرم میگفتم نکنه ادرس ما رو داشته باشن بیان بلا سرمون بیارن. اما مطمعن ...

اره بابا مخصوصا ک برادرشوهرت بچه اس زود خام میشه سریع لو میده اینجور مردا بدبختتتن بدبختتت کل زندگیشونو وا میدن بخاطره 250 گرم گوشت

حالا نظرتون چیه یه نفرو بفرستیم فقط برار همسرمو بزنه و بترسونش و ببریمش روستایی و جایی. ولی میترسم ب ...

هرکاری میکنید بکنید ولی ب زنه کاری نداشته باشید چون دردسر میشه براتون

شما فک میکنید اون از زنه دست بکشه دیگ همه چی تموم میشه تازه زیر دندونش مزه کرده بدتر میره دنبال اینو اون ازدواج کنه زنشو ول میکنه میره دنبال این خرابا