روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
ی بار یکی از همین فعالین فضای اینستاگرام که خودش هم اروپا زندگی میکنه خیلی حرف قشنگی زد، گفت وقتی دیدی یکی رفته اونور آب و هنوز بابت درآمد دستش توو جیب ایرانی هاست، ینی شرایط خوبی نداره
نوع لباس پوشیدن هرکسی بخش اعظمی از شخصیت ش رو تشکیل میده
نمیدونستی بدون
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
من کلا متنفرم ازش خودش و خانوادش تریاک و شیرع ازشون مثل بارون میباره بد میاد زنارو رو مخشون کار میکنه ک ب شوهراشون اهمیت ندن خودشونو بالاتر ببین بد خودش برا چار تا شیره ای کم مونده واق واق کنه خانواده شیره ای اون خوبن ولی خانواده ماها نه خیلی بدن