2777
2789

واقعا حالم بهم خورد یعنی ایرانیا جنبه ندارن برن اونور

اون از دنیا که عکساش واقعا خجالت اورن. آقا قبول بپوش هرچییی که میخوای ولی ژست اونطوری نگیر ما انسانیم بخدا حیوون که نیستیم این حرکات چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی هرچی میخوای بپوش؟

مگه ما حیوونیم...؟!

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

ی بار یکی از همین فعالین فضای اینستاگرام که خودش هم اروپا زندگی میکنه خیلی حرف قشنگی زد، گفت وقتی دیدی یکی رفته اونور آب و هنوز بابت درآمد دستش توو جیب ایرانی هاست، ینی شرایط خوبی نداره 

😐

نوع لباس پوشیدن هرکسی بخش اعظمی از شخصیت ش رو تشکیل میده 

نمیدونستی بدون

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

اخه اینا چین که اسمشون سر زبونا افتاده 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

من کلا متنفرم ازش خودش و خانوادش تریاک و شیرع ازشون مثل بارون میباره بد میاد زنارو رو مخشون کار میکنه ک ب شوهراشون اهمیت ندن خودشونو بالاتر ببین بد خودش برا چار تا شیره ای کم مونده واق واق کنه خانواده شیره ای اون خوبن ولی خانواده ماها نه خیلی بدن 

دختره اصکل