2777
2789

سلام دوستان.خوشبختانه تونستم عضو سایت بشم.دوستان عزیز بنده برادر همسرم 17 سالشه و متوجه شدیم که با یه خانوم  حدود 30 ساله در ارتباطه و اون خانوم هم معتاده! یه سری تعقیبش کردیم که متوجه شد و یه سری هم تلگرامشو هک کردیم که متاسفانه باز هم متوجه شد.حدود 8 ماهه در ارتباطه ما اول فکر میکردیم یه دختر خانومی هست که از چنتا عکس متوجه شدیم یه خانومه و اینکه بعد لو رفتن تعقیب .خانومه با وقاحت تمام زنگ زده بود به پدر همسرم که اره چرا فلانی رو تعقیب میکنید!!! و چندبار هم تماس گرفت که صداش کااااملا مثل معتادها بود.برادر همسرم توی این چند ماه پرخاشگر شده و عصبی.حتی به پدرش بی احترامی میکنه.شاید خانومه هم مطلقه باشه نمیدونیم. 

من نظرم اینه ادرس زنه رو پیدا کنیم و اطلاعات بدست بیاریم بعد با یه پسر جوون غریبه هماهنگ کنیم برادر همسرمو خفت کنه یه کتک مفصل بزنه و گوشیشو ازش بگیره و تهدیدش کنه که اگه دوباره با فلانی رابطه ای داشته باشی خونت پای خودته!!!!  از اونورم ما بریم سراغ زنه یه کتک مفصل بزنیم و گوشیشو بگیریم و بگیم اگه دوباره به فلانی نزدیک بشی خونت پای خودته!!! ممکنه توی گوشی هاشون اطلاعات خوبی باشه. داداش همسرمم یه دوهفته ببریم روستایی جایی که یکم هواش عوض بشه. فقط موندم چطور ادرسشو پیدا کنیم! دوستان با تجربه لطفا کمک کنید خیلی خیلی نگرانیم.خیلی ممنون.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم این راه اشتباهه بدتر اونارو نسبت به هم حریص تر میکنین منطقی عمل کنین بهتره 

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

😐

برادرشوهرت معتادشده

فقط پلیس

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

استاد خفت کردن هستین مثل اینکه.

اینجوری که توضیح دادین خودتون خطرناکترین تا اون زن مطلقه

اگر فریاد بزنی به صدایت گوش میدهند و اگر ارام بگویی به حرفت گوش میدهند پس قدرت کلماتت را بالا ببر نه صدایت را

وای  فیلم سینمایییب مگه

الکی الکی هرکی دلت  خواست بزنی

فقط  ادرس زنه پیدا کن....

تعقیبش    شوهرت  ی دوست  و غریبه  بفرسته

یا  تو گوشیت  ی جی پی اس  نصب کنه

ولی  کتک و بزن و بهادر  بی خیال  ولی تهدید خوبه

با کتک زدن برادرشوهرتون که کار پیش نمیره😐ممکنه بدتر بشه! با یه مشاوره صحبت کنید.علت جذب شدنش به اون خانم باید مشخص بشه

هلنسا هستم؛ زنی عاشق همسر، با هدف و امیدوار؛ خدایا تصمیم گرفتم مادربشم🦋😍این حس زیبا و بی نظیر رو نصیب من و همه ی آرزومندانش کن🙏🤰🏻💞فرزندی سالم، صالح، زیبا، موفق و سعادتمند😌🍀سپاس ای بخشنده ی مهربان🙏🌾

زنه رو‌ن نزنید  دست روش بلند کنید شکایت کنه ازتون دیه میگیره... معتادم ک هست گذشت نداره...دستتونو نندازید زیر سنگش

به زودی این تیکر به یه تیکره واااقعی تبدیل میشه 😍💃