2777
2789
من معدل دیپلمم ۱۸ بود

خوبه. ولی بستگی ب سال دیپلم گرفتن داره. سال چند دیپلم گرفتی؟

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا روزانه چقد تاند مدت؟؟

ببین یکی توی ۴ساعت جوری درس میخونه که براش کافیه یکی برای حفط کردن همون تعداد بگه باید ۱۶ساعت بکوب بخونه این بستگی به خودت داره

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببین یکی توی ۴ساعت جوری درس میخونه که براش کافیه یکی برای حفط کردن همون تعداد بگه باید ۱۶ساعت بکوب ب ...

اگه تو۴ساعت بکوب بخونم خوبه؟

نمره نهااییمو هم ترمیم نزنم

دخترباس تودل بروباشه😜                             
اگه تو۴ساعت بکوب بخونم خوبه؟نمره نهااییمو هم ترمیم نزنم

گفتم بستگی داره کیفیت خوندنت باید خوب باشه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اسی بزرگ سالان به چه صورت است مدرسه ثبت نام کردی ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم